Pagina's

maandag 30 september 2013

Carliens beauty recipe #week40 - Color Riche 370


Roze lipstick die niet te fel is, weinig afgeeft en lang  blijft zitten? Het kan! Deze lipstick addict heeft er een gevonden!

Na lang zoeken en proberen heb ik een erg fijne lipstick gevonden met een super roze kleur die fel genoeg is maar niet te fel en die ervoor zorgt dat ik straal als geen ander!
Loreal Color Riche 370 Crazy Fushia is haar naam en ze zorgt ervoor dat ik goed voor de dag kom!
De Color Riche collectie van Loreal is een super collectie met erg mooie rode, roze en oranje-achtige teinten. Deze erg fijne lipstick zit verpakt in een mooi gouden omhulsel dat ervoor zorgt dat je make-up collectie er net weer wat luxer uitziet. Super dus!


Ik heb de Crazy Fushia 370. Een zachte fushia kleur die net dat beetje extra geeft aan mijn look of the day. Om deze kleur op z'n best te laten stralen, wrijf ik met een zachte tandenborstel om losse velletjes te verwijderen en daarna smeer ik een lichte foundation op mijn lippen zodat de lipstick nog beter en langer blijft zitten. Kleine moeite, groot succes gegarandeerd!


De Loreal Color Riche 370 Crazy Fushia is te krijgen voor 14,99. Dus wil je een fellere roze lipstick maar niet te fel en een lipstick die lang blijft zitten en weinig afgeeft? Hol dan naar de dichtstbijzijnde drogisterij of parfumerie en ga stralend de deur uit!

Enjoy your day!

P.s. Andere kleuren van deze super collectie laat ik zeker niet liggen en komen binnenkort bij mijn, nogal grote, lipstick collectie! Can't wait!

15 opmerkingen:

 1. Staat je echt heel mooi! Deze kleur kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Het is erg subtiele kleur vind ik. Ik vind het echt een aanrader!

   Verwijderen
 2. Erg mooie kleur, hij staat je ook goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Het is ook een erg mooie kleur die niet te fel is.

   Verwijderen
 3. Hele mooie kleur, deze zou ik zelf ook nog wel kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook echt een super kleur! Denk dat deze kleur iedereen super zou staan omdat het een zachte maar toch opvallende kleur is.

   Verwijderen
 4. Prachtige kleur! Hij is mooi subtiel maar toch erg opvallend! Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook echt een super kleur en precies zoals jij het omschrijft!

   Verwijderen