Pagina's

zondag 22 september 2013

Sunday Mornong shower #2- Lovely Vanilla!

Sinds afgelopen week zijn mijn lover en ik hard aan het klussen aan ons super appartementje! Hard werken en weinig tijd voor andere dingen is het resultaat (Maar het is het dubbel en dik waard!) Toch moet en zal ik op zondag mijn heerlijk lange douchebeurt niet overslaan en even een uurtje voor mezelf gunnen.


Heerlijk vind ik het om op zondagochtend (en eigenlijk bij elke heerlijke douchebeurt) om mezelf te verwennen met een heerlijke douchegel. De heerlijke geuren gieren door de hele douche en badkamer (en zelfs nog daarbuiten) waardoor ik me altijd in mijn eigen kuuroord waan. Love it!

Een tijdje terug werd ik bekend met deze overheerlijk geurende douchegel van Bebe young care, Creamy Vanilla. Ik viel in eerste instantie voor de erg fijne en leuk uitziende roze fles. Nadat ik over dat enthousiasme heen was, rook ik na het openen van de fles, een super vanillegeur waardoor ik overtuigd was! Ik moest en zou deze hebben!

Het is een heerlijk zachte douchegel die heerlijk schuimt (is voor mij een must!) en een heerlijke geur van Vanille heeft. Tijdens deze douchesensatie dwalen mijn gedachtes af naar een heerlijk tropisch land vol palmbomen en sneeuwwitte stranden. 20 Minuten (maak er maar een half uur of zelfs 40 minuten van) heerlijk ontspannen en genieten! Een heerlijke ervaring tijdens het douchen en een super zachte huid hierna. Wie wil dat nou niet bij elke douchebeurt en vooral bij je heerlijk extra lange douchebeurt op zondag?

Bebe is een Duits product en voor zover ik weet voornamelijk in Duitse drogisterijen en supermarkten te verkrijgen. Sommige Nederlandse drogisterijen verkopen het op hun website. Dus wil jij ook dat je gedachtes afdwalen naar heerlijk tropische landen en sneeuwwitte stranden voor maar €2,99? Probeer dan deze Bebe young Care, Creame Vanilla douchegel en ontspan!

Enjoy your sunday!

2 opmerkingen: