Pagina's

donderdag 17 oktober 2013

My week in Pictures #Lovely week

Joehoeee! Na een week hard klussen en werken, heb ik weer tijd gevonden om heerlijk te bloggen! (in ieder geval voor vandaag!) Daarom weer een 'my week in pictures' met foto's van de afgelopen twee weken.

Benieuwd? Geniet dan lekker van mijn foto's met een heerlijke kopje thee en een overheerlijke muffin!




Jaaaaaaa eindelijk is het zo ver! Eenb paar weken terug ben ik gestart met een nieuwe baan. Deze was maar tijdelijk dus niet ideaal MAAR er is verandering! Ik ben eindelijk aangenomen bij een ander bedrijf voor een super (soort van) traineeship waar ik 28 oktober kan starten! Helemaap happy ben ik! En zeker na dit super lieve kaartje van mijn lieve opa en oma die super trots zijn!

Aangezien ik een nieuwe super baan heb, vond ik dat ik mezelf mocht trakteren op deze geweldige blouse van Mango!! I'm in love!


Bij een nieuwe baan horen nieuwe schoenen! Vorige week donderdag ben ik met mijn lieve vriendinnetje Ester naar Eindhoven geweest en heb ik deze super lak schoenen met gouden hak bij Zara gehaald! Love it!

In mijn beautybox van twee weken geleden, zat ook deze super nagellak van OPI. Normaal ben ik geen oranje fan en houd ik meer van rood en roze nagellak maar deze kleur is super en blijft erg goed zitten!
Tijdens het winkelen in Eindhoven ben ik ook de super trotse en gelukkigste eigenaresse geworden van dit geweldige parfum! Hypnotic Poison van Dior (met nog extra proefjes van Douglas). Een heerlijk vrouwelijke, romige geur waar ik tot over mijn oren verliefd op ben! Binnenkort staat dit super artikel in de spotlight!

Afgelopen week was een regenachtige, herfstachtige week waarbij een boek, heerlijke mok thee en heel veel lekkers geen overbodige luxe was. Ik heb mij tijdens deze herfstweek heerlijk vermaakt met dit super boek van Pippa Middleton! (gekregen op mijn VERJAARDAG!) Binnenkort ga ik een heerlijk recept uit dit super boek maken en zal ik dit genot met jullie delen!

Aangezien de herfst al een tijdje in het straatbeeld is en de kou steeds kouder wordt, is niks zo heerlijk dan je garderobe aan te vullen met heerlijke dikke, pluizige, super zachte truien! Deze geweldige trui van H&M is een super exemplaar voor de super prijs van €19,95! Laat de herfst maar komen!

Mijn heerlijke vriendje en ik hadden gisteren (16 oktober) alweer 6 jaar en 10 maanden en we zijn nog steeds heerlijk verliefd! I LOVE YOU HONEY!!! Ik kan niet wachten tot ons heerlijke appartementje klaar is! (Binnenkort een sneak preview van ons heerlijke appartementje!)

Mijn heerlijke week was super, druk en vol verrassingen! 
Hoe was jouw heerlijke week?



P.s. doe je al mee aan mijn Birthday WINACTIE?
 


9 opmerkingen:

  1. Heel leuke foto's! Vooral dat OPI lakje en die trui van H&M lijken me super!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Dat zijn ook echt een van mijn favoriete producten op dit moment! X

      Verwijderen
  2. Leuke foto's, ze maken mij direct gelukkig :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en nog gefeliciteerd met je nieuwe baan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke foto's en hypnotic poison is zooo goddelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik ben echt verslaaaaafd aan die parfum! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Heerlijk! X

      Verwijderen
  5. Leuke foto's! Dat lakje van OPI ziet er mooi uit, ik ben persoonlijk echt fan van dit soort kleurtjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen