Pagina's

zondag 30 maart 2014

Delicious bruchetta



Bij al dat heerlijke weer, een en al zonneschijn en het ultieme vakantie gevoel (terwijl de vakantie zich nog eigenlijk even op zich laat wachten...), hoort ook een heerlijk, makkelijke lunch die snel te maken is!

Heerlijke Bruchetta met spinazi, gedroogde tomaat en bacon!
Let the lunch begin!


Dit super lekkere en vooral ook super makkelijke recept heeft de volgende ingrediƫnten:


  • 1 Ciabatta
  • 4 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 zak wilde spinazie
  • een potje semi-gedroogde tomaten
Hoe maak je dit overheerlijke gerecht?

  • Eerst verwarm je de oven voor op 200 graden
  • De ciabatta snij je in schuine stukken
  • De bovenkant van de stukjes besprenkel je met olijfolie
  • Dan stop je de stukjes ciabatta 8 minuten in de oven
  • Haal de ciabatta stukjes eruit en smeer ze in met de helft van het teentje knoflook
  • Bak het spek even in de pan en maak intussen de spinazie klaar
  • Verdeel dan de spinazie over de ciabatta stukjes
  • Leg op elk ciabatta stukje gedroogde tomaat
  • en om het af te maken leg je op elk stukje een plakje bacon
  • GENIETEN MAAR!
Makkelijk te maken, snel klaar en overheerlijk! Wat wil je nog meer op zo'n zonnige dag?

Geniet van jullie heerlijke zondag!


6 opmerkingen:

  1. Oh jammie, dat ziet er echt heel lekker uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook erg lekker!! Absoluut het proberen waard! XX

      Verwijderen
  2. ziet er goed uit zeg , goed weekend meis! liefs,
    www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt super lekker! Het proberen zeker waard!! Geniet nog van je heerlijke weekend! Liefs XX

      Verwijderen
  3. Hmmm... Lekker! Even het artikel opslaan op mijn computer ;-)

    Nog een fijne zondag!
    Liefs, Natiza

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook overheerlijk!! Absoluut het proberen waard. Geniet nog van je heerlijke zondag! Liefs XX

      Verwijderen