Pagina's

vrijdag 27 juni 2014

Heerlijk Scheveningen en Sister Act
Afgelopen zondag heb ik een heerlijke dag met mijn geliefde gehad in Scheveningen. Vroeg vertrokken om 7.30 uur zodat we om 10 uur al in het heerlijke Scheveningen waren, hebben we genoten van een heerlijke chocomel, hebben we heerlijk in het zonnetje over de boulevard gelopen, hebben we heerlijk gegeten bij Boonoonoonoos en hebben we enorm genoten van de musical Sister Act.

Geniet mee van deze heerlijke dag en wordt net zo enthousiast van sister act als ik.

Bij aankomst hebben we een heerlijke warme chocomel met lekkere slagroom gedronken bij Westenwind. Onder het Kurhaus ligt dit geweldige restaurant dat we een paar jaar geleden hebben ontdekt en nu ieder jaar naartoe gaan. Absoluut een aanrader aan het strand!


Voor het Kurhaus bevond zich dit prachtige waterspektakel met roze water! Ik kon niet anders dan met al dit moois op de foto te gaan.Na onze heerlijke chocomel, zijn we heerlijk gaan genieten aan het strand. Heerlijk weer, strandlucht en mijn liefste vriendje maakte het vakantiegevoel helemaal compleet!
Na heerlijk genoten te hebben aan het strand, zijn we lekker gaan eten in de strandtent Boonoonoonoos. Heerlijk op het strand in de zon gegeten. Helemaal top en klaar voor de musical!

Joehoe! Na onze heerlijke tijd aan het strand was het eindelijk tijd voor de musical Sister Act! Let the show begin!
Het was een super musical en het was een geweldig dagje met mijn liefste! Mocht je nog twijfelen of Sister Act leuk genoeg is, twijfel dan niet langer en hol naar de website om tickets te kopen want het is absoluut de moeite waard!

Geniet nog van jullie heerlijke dag ladies!


2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Het ziet eruit als een gezellig dagje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook naar sister act geweest, wat een super leuke en vrolijke musical!

    BeantwoordenVerwijderen