Pagina's

zaterdag 29 november 2014

My favorite ChanelEindelijk heb ik weer tijd om even te bloggen! In deze periode is het altijd super druk maar al helemaal als je bezig bent met de bruiloft van je dromen. Het is misschien nog vroeg maar het is zo heerlijk om er al mee bezig te zijn! Daarnaast staat de heerlijkste tijd van het jaar bijna voor de deur! Joehoe!! De tijd van lekker veel eten, gezellig samenzijn, kaarsjes, fluffy dekentjes en pantoffels en mooie kleuren komt eraan. Mijn lieve verloofde en ik beginnen maandag met het aankleden van ons heerlijke huisje. Dit is echt een enorm heerlijk moment en het maakt me zielsgelukkig! (Resultaat volgt!)

Mijn make-up pas ik vaak aan het op seizoen. In de zomer vaak vrolijke en zachte kleuren en in de winter vaak warme en donkerdere kleuren. Zo ook deze geweldige lipstick met een mooie warme maar toch zachte kleur! Benieuwd?
Deze super fijne lipstick van Chanel is een matte lipstick met een zacht en toch warm donker rode/paarsachtige kleur. Ik ben geen grote lipgloss fan en teveel glans vind ik niet meer voor een lipstick dus deze super variant van Chanel kon ik niet laten liggen.

Een super mooie kleur en lipstick die je lippen heerlijk zacht maakt en ervoor zorgt dat je er in een klap tip top verzorgd uitziet.De prijs is € 32,95. Een aardige prijs voor een lipstick (Leuk kerstcadeau ook!) maar het is het absoluut waard! Hij blijft goed zitten en geeft weinig af. I'm happy!!

Enjoy your weekend ladies!!
3 opmerkingen: