Pagina's

zondag 21 december 2014

It's (almost) the most wonderful time of the year; Kerstmis-tag 2014
Nu weet ik wel dat deze tag al een aantal keren voorbij is gekomen maar hij is zo leuk en heerlijk gezellig! Je komt helemaal in de kerstsfeer en kom misschien wel op ideeën voor je eigen kerst. Oneindig veel lichtjes, gezellig met familie en vrienden en vooral lekker eten zijn dingen die voor mij kerst (en eigenlijk de hele decembermaand) als favoriete tijd bestempelen!

Ga er dus lekker voor zitten, neem een heerlijke mok thee en geniet!
Echte kerstboom of een neppe?
Het liefste heb ik een echte kerstboom maar aangezien mijn geliefde hier niet tegen kan hebben wij een neppe boom. Nu moet ik zeggen dat ik er toch ieder jaar (Het is het tweede jaar dat we hem hebben opgezet) super trots op ben en dat hij er eigenlijk toch wel goed uitziet. Desondanks mis ik toch wel de geur van de dennen en het "gedoe" om hem te halen.

Leukste kerstversiering tot nu toe?De leukste kerstversiering vind ik toch echt de lichtjes overal en onze notenkraker! Meer kerst kunnen we niet in huis halen. Love it!

Favoriete kerst make-up
Ik vind het heerlijk om mezelf op te tutten en om me op en top vrouw te voelen. Met kerst (of ieder feest waar dit kan) grijp ik dan ook mijn kans en pak ik uit! Vaak leg ik de focus op mijn ogen en houd ik de rest wat rustiger maar soms vind ik het juist leuk om mijn lippen meer te laten opvallen, bijvoorbeeld met mijn nieuwe aanwinst; Chanel matt lipstick red. Super kleur en perfect voor de feestdagen!
Favoriete cadeautjes om te krijgen?
Nu zijn cadeautjes niet het belangrijkste maar hoe je het ook wendt of keert ze zijn wel erg leuk om te krijgen. Ieder jaar weer "spanning" van wat je zult krijgen. Oke, ik maak ieder jaar een lijstje waardoor ik  wel af weet van mijn cadeautjes maar toch is het een verrassing wat er van het lijstje wordt genomen. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het uitzoeken van het perfecte cadeau voor iemand anders minstens zo leuk vind. Als ik weet dat iemand heel erg blij kan worden van iets, dan word ik dat ook. Ik probeer daarom ook altijd veel moeite te steken in het vinden van de meest geweldige cadeaus. 

Mijn favoriete cadeautje om te krijgen is toch een bon om heerlijk te ontspannen (All I want for Christmas) bij een super salon OF waar ik vrij recent achterkwam; Een geparfumeerde kaars van Hérmes! Betaalbaar (misschien nog prijzig voor een kaars maar toch!) en het belooft een heerlijke geur. Top dus! Misschien dat ik mezelf hiermee in het nieuwe jaar heerlijk verwen.


Jurkjes of winterse truien?
Ik vind het altijd heerlijk me me helemaal op te tutten en als er dan eindelijk een gelegenheid is waar dit kan (zoals kerst) dan maak ik hier ook dankbaar gebruik van. Mooie jurkjes, schoenen en make-up ontbreken niet. Alhoewel ik ook eerlijk moet toegeven dat ik dit jaar ook de trotse eigenaresse ben geworden van een kersttrui met (jawel!) lichtjes! (foto volgt).


Wat is jou droomplek om te bezoeken rond Kerst?
Een paar jaar geleden heb ik kerst in New York gevierd. Een super plek om kerst te vieren alleen super koud. Echt vreselijk! Gelukkig maakte de versieringen en alle gezelligheid veel goed. 
Wat maakt Kerst zo speciaal voor jou?
Heerlijk eten, gezellig samenzijn en alle decoratie die het leven net even wat romantischer maken. 
Geniet van jullie heerlijke kerst-voorpret! 
Enjoy your day ladies!


2 opmerkingen: