Pagina's

vrijdag 20 februari 2015

My week in pictures - Hello again!



Joehoe! Na een heerlijke carnaval en een korte werkweek heb ik eindelijk weer tijd en energie gevonden om heerlijk te bloggen. Ik heb een ongelooflijk heerlijke week gehad met mijn lieve verloofde, lieve vrienden en liefste familie.

Genieten jullie mee van mijn afgelopen week? Let's go!




Het moment was afgelopen week daar. Mijn aller eerste video / vlog met al mijn favorieten uit mijn fijne tas. Super veel leuke berichten kreeg ik hier op dus super bedankt!!  Benieuwd? Bekijk hem hier en geniet!
Een heerlijk valentijnsontbijtje met mijn geliefde! 

Mijn aller liefste verloofde verraste mij met dit mooie bosje roze en witte tulpen. I'm in love!


Op deze geweldige valentijnsdag hebben we in de avond carnaval gevierd met onze liefste vrienden. Top avond! Ik vind het ook altijd erg leuk om uit te pakken met make-up. Nep wimpers kunnen dan ook niet ontbreken.


Carnaval met mijn lieve zusje!
Na deze "feestweek" weer een gezonde hap met dit heerlijke havermout-quinoa ontbijt! Heerlijk!

Een super week met een gezonde afsluiting. Ik hoop dat jullie ook super hebben genoten van jullie week. Geniet alvast van jullie heerlijke weekend!

8 opmerkingen:

  1. Ah leuk carnaval! Ik zeg het bij iedereen die carnaval heeft gevierd dat ik het zo jammer vind dat dat hier in het noorden niet is..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dat is ook super jammer en zonde dat het in het noorden niet wordt gevierd! De volgende keer maar gezellig naar het zuiden komen! Carnaval is echt super! Geniet nog van je heerlijke zondag! X

      Verwijderen
  2. wat een leuke fotos, heb er met erg veel plezier naar gekeken

    BeantwoordenVerwijderen