Pagina's

zondag 1 februari 2015

Philips Visa gezichtsreiniger


Dit ultra fijne product van Philips is (ondanks de prijs) onmisbaar voor iedere vrouw. Dit cadeau heb ik voor kerstmis gekregen van mijn aller liefste vriendje ter wereld en ik wil het dan ook met alle plezier op deze druilerige zondag met jullie delen! 

Benieuwd waarom ik zo'n fan ben? Lets go!


Aller eerst was ik op slag verliefd omdat het een super zachte perzikkleur heeft. Toen ik naderhand doorhad dat het slechts 1 minuut in de ochtend en 1 minuut in de avond kost om je huid weer te laten stralen, was ik helemaal verkocht. 

Het reinigt je huid diep door dode huidcellen te verwijderen en zorgt voor een goede bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een stralende zachte huid.  

Iedere ochtend en avond houd ik me netjes aan de minuut reiniging (20sec. per zone) van mijn voorhoofd, linkerwang en rechterwang. Vaak gebruik ik de tea-tree lotion van Kuidvat (zie ook mijn favorieten van 2014!). Deze combinatie is hemels en zorgt voor een stralende, zuivere huid. Ik ben verkocht!

De Philps Visa gezichtsreiniger wordt geleverd met twee verschillende borsteltjes.

Een met hardere haartjes die verder uit elkaar staan. Deze gebruik ik vaak in de avond om mijn make-up goed te verwijderen.Het borsteltje met zachte haartjes gebruik ik vaak in de ochtend om mijn huid even te reinigen maar minder diep. Erg fijn!Deze reiniger heeft ook een fijne oplader waarin het apparaat binnen 6 uur weer volledig opgeladen is. Je kunt deze dus de hele nacht opladen en er de volgende ochtend weer heerlijk van genieten. Top dus!De gezichtsreiniger is niet goedkoop met € 159,95 maar het is het absoluut waard!

Geniet nog van jullie heerlijke zondag ladies!


3 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Zelf heb ik de Clarasonic!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Clarasonic heb ik nog nooit gebruikt maar ik heb daar ook goede dingen over gelezen en gehoord!

   Verwijderen
 2. Fijn dat je er zo tevreden over bent! Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord..

  BeantwoordenVerwijderen