Pagina's

zondag 29 september 2013

Sunday Morning shower #3 - Purity scrub Dr. Hoog

Niks is zo lekker dan jezelf op een zondag heerlijk te verwennen! Lekker warm douchen en heerlijke producten die je douchemomentje onvergetelijk maken! Love it!

Naast mijn John Frieda shampoo en BeBe Vanilla douchegel, gebruik ik altijd de heerlijke Purity Scrub van Dr. Hoog! Ik scrub 1/2 keer per week afhankelijk van hoe mijn huid aanvoelt maar toch wil ik deze heerlijke scrub (die ook absoluut meedoet met de club van sunday morning shower) onder de aandacht brengen.Het scrubben van je huid is belangrijk om overtollig talg en oude huidcellen te verwijderen zodat nieuwe huidcellen zichtbaar worden. De doorbloeding van je huid wordt hierdoor ook gestimuleerd waardoor je huid glanzender en gladder wordt en oneffenheden, zoals pukkeltjes en ingegroeide haartjes, worden voorkomen. Scrubben is dus erg belangrijk om een gezonde, stralende huid te krijgen.Ik heb een erg gevoelige huid en ik moet altijd uitkijken met scrub omdat het mijn huid snel kan beschadigen maar deze Purity scrub van Dr. Hoog is echt S-U-P-E-R! Deze scrub is 100% zeepvrij en heeft erg fijne korreltjes. De scrub bevat amandeldeeltjes en bevat een heerlijke grapefruit- en limoenextract waardoor mijn huid goed en mild wordt gereinigd! Heerlijk dus!


De scrub zit in een fijne tube waar je makkelijk je hoeveelheid van de scrub kunt bepalen. De scrub voelt erg zacht en is makkelijk uit te smeren en makkelijk weer af te wassen. Ideaal dus!
De scrub is te krijgen voor €8,64. Prima prijs voor een super scrub die geschikt is voor de gevoelige huid!

Enjoy your sunday! 

3 opmerkingen: