Pagina's

dinsdag 1 oktober 2013

Hello Birthday (almost)! Hello Winactie!De tijd vliegt! Zomer en vakanties zijn voorbij en de herfst is weer in het straatbeeld.

Altijd als oktober in de buurt komt, wordt wordt het herfstgevoel 'echt' en is definitief de zomer voorbij (voor mij). Heerlijk! Lekker warm binnen, fleecedeken erbij, chocomel of een grote mok thee, heerlijke speculaas en ongelooflijk zachte, warme sloffen aan je koude voeten. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Een ander ding waarom ik gek ben op herfst (en oktober) is omdat mijn super geweldige verjaardag elk jaar in deze maand plaatsvindt. 6 Oktober is de grote dag waar er een gezellig samenzijn is van familie en vrienden en waar lekker wordt gegeten en gedronken (en cadeautjes met veel liefde en plezier worden ontvangen!)


Op deze dag kan ik niet anders dan dit heugelijke feit met jullie vieren! Ik geef daarom een sieraad van Carliens weg! Wat moet je doen?


 • Volg mijn Blog via Bloglovin
 • Like de Facebookpagina Beauty by Carlien
 • Volg mij op Twitter en Instagram Carlienannaj
 • Laat een leuke reactie achter.
It's as easy as that! 

Enjoy the first day of October!

2 opmerkingen:

 1. Lijkt me leuk! Wat voor sieraad kan je precies winnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je het leuk vindt! Ik heb een foto van verschillende sieraden geplaatst omdat het een verrassing moet blijven welke het precies wordt, maar wat ik wel al kan zeggen is dat het armbandjes worden t.w.v. €25,-!

   Verwijderen