Pagina's

donderdag 5 juni 2014

Au revoir Paris



Aan al het goede komt helaas een einde. Parijs was echt geweldig!! Super weer, lekker eten, mooie cultuur, mijn lieve vriendje en de geweldige winkels maakte deze vakantie onvergetelijk!

Benieuwd naar mijn heerlijke hemelvaart weekend?

Vanuit Brussel is het slechts een uurtje met de Talys. Voor je het weet, ben je dus in het heerlijke Paris!


De eerste dag hebben we heerlijk door de tuinen van het Louvre gelopen. Ons hotel was een straat verder dan het Louvre dus een super locatie waardoor we meteen optimaal konden genieten van Parijs!


De eerste ochtend was het heerlijk wakker worden met de zon door de ramen in ons heerlijk hotelkamertje midden in Parijs!


Na het heerlijke wakker worden hebben we heerlijke broodjes gehaald en ontbeten in de Paleis tuinen. Echt genieten!!





Na het heerlijke ontbijt, zijn we opstap gegaan. Alles te voet, echt vermoeiend maar super! Langs de Arc de Triomphe door naar de Eifeltoren waar we heerlijk hebben geluncht onder het genot van een Roland Garos!







Na een hele dag lopen en de mooie plekjes van Parijs te hebben gezien, hebben we echt in een super restaurant, genaamd Kong gegeten. Een trendy restaurant waar je echt een waanzinnig uitzicht hebt over Parijs en waar je heerlijk eten krijgt! Love it!




Bij dit super restuarant, Kong, hadden ze een verdieping lager een heerlijke cocktailbar waar we ontzettend hebben genoten van overheerlijke cocktails. Echt een super avond!!



De derde dag zijn we in het heerlijke weer gelopen naar de Moulin Rouge en hebben we heerlijke broodjes onderweg gehaald en hebben we ontbeten op de trappen van de Sacre Coeur met een super uitzicht! Echt geweldig!! 








Na al dat wandelen en genieten zijn we heerlijk gaan shoppen in het La Fayette. Naja, shoppen.... vooral mijn ogen uitkijken naar echt ALLES! Toch heb ik mezelf heerlijk verwend met een Chanel serum en Chanel creme voor de vettige huid een een super mooie Chanel roze lipgloss! Echt een heerlijke dag alweer!!




















Voordat we op deze heerlijke dag gingen eten, hebben we nog een bezoek gebracht aan de prachtige Notre Dam! Echt super mooi!! Hierna zijn we heerlijk gaan eten bij een Frans restaurantje bij ons hotel in de buurt. Ook een super restaurant waar je heerlijk kon eten!

Aangezien dit de laatste avond was en mijn vriend enorm gek is op Rugby, hebben we onze laatste avond na het heerlijke eten doorgebracht in een Frans cafeetje waar Rugby niet weg te denken was. Een super avond hebben we ook hier gehad. Geweldig!






De laatste dag was helaas alweer aangebroken maar we hadden nog wat tijd om van deze heerlijke stad te genieten! Omdat we zo dicht in de buurt van het Louvre lagen, hebben we deze "tocht" tot het laatst bewaard. Echt geweldig om die super kroonluchters in het deel van Napoleon te zien. Onze selfie bij het Louvre in de spiegel van Napoleon en bij de Mona Lisa mochten hierbij uiteraard niet ontbreken.



We hebben echt een geweldige tijd gehad in Parijs en we hebben in vier dagen echt alles gezien en gedaan wat we op dat moment konden en wilden doen. Echt super!

Ik hoop dat jullie ook een beetje hebben kunnen meegenieten van deze heerlijke tijd en dat jullie het aanstaande lange weekend ook heerlijk tegemoet gaan!

Enjoy your evening ladies!

Au Revoir!





















6 opmerkingen:

  1. Wat heb je gave Chanel spulletjes gekocht, wauw! Hele mooie foto's heb je gemaakt en zo te zien hebben jullie het erg naar je zin gehad! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er leuk uit! Het doet me Parijs alweer missen, ook al was ik er zelf nog een jaar geleden! En oh my, die Chanelgoodies!! Geen betere plek om Chanel te kopen dan in Parijs natuurlijk hé ;)

    xx Anine
    redlipsandbeautybits.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het mis, ik miste het bij thuiskomt ook meteen! Echt een geweldige stad! X

      Verwijderen
  3. Wat een heerlijke foto's, ik geniet er echt van :)

    BeantwoordenVerwijderen