Pagina's

zondag 12 oktober 2014

Koffers gepakt! Zuid-Afrika here we come!Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa eindelijk is het zo ver! Mijn geliefde en ik vertrekken vandaag voor een heerlijke (kleine) 3 weken naar Zuid-Afrika waar we gaan genieten van heerlijk weer, eten, en vooral van de omgeving!

Hoezeer ik ook uitkeek naar deze super vakantie, het inpakken voor welke vakantie dan ook vind ik enorm verschrikkelijk! Het maximum gewicht van koffers is bij mij altijd een groot probleem. Om de een of andere reden kan ik me nooit vinden in deze regel. Toch is het gelukt! Jeohoe!Bij mij is het altijd een ramp om keuzes te maken omdat ik bijna in iedere outfit iets leuks zie voor vakantie. Omdat dit elk jaar voor (grote) problemen zorgt bij de dag dat ik moet inpakken, heb ik het dit jaar anders  gedaan! Ofja, anders... Ik heb vooral een selectie gemaakt met kleding die ik alleen naar werk draag en kleding die ik voor mijn vrije tijd/vakantie wil dragen. En het helpt!!

Een paar simpele topjes die ik met mooie statement sieraden helemaal afmaak, 3 korte jurkjes, 2 lange jurkjes en 1 lange rok die er al stijlvol uitzien zonder ook maar iets van sieraden eraan toe te voegen, een paar neutrale en kleurrijke broekjes waarbij een simpel topje meer dan voldoende is om mijn dag door te komen en daarnaast nog 2 dikkere truien en een echte selectie in mijn schoenen!! Ik neem (slechts) 4 paar mee!!Waar ik echt niet zonder kan op mijn vakanties zijn sieraden en het liefst sieraden die lekker opvallen. Hier heb ik dan goed van ingeslagen in mijn (nieuwe) Ted Baker juwelen etuitje. Een super fijn etuitje overigens waar je sieraden net wat beter beschermd blijven!
Als laatste kan ik uiteraard niet zonder mijn heerlijk verzorgingsproducten en make-up. Ik wil er hoe dan ook altijd goed uitzien. Beetje mascara van Loreal, lippenstift en BB cream van Garnier zijn mijn toppers! Zonder deze fijne producten ga ik niet de deur uit!

Mijn favoriete verzorgingsproducten waar ik niet zonder kan zijn vooral mijn dag-nacht creme en serum van Chanel, mijn handcreme en parfum Dior - Hypnotic Poison ( echt een super goddelijke geur!).

Al met al valt het door mijn nieuwe methode enorm mee om in te pakken. Ik heb er weliswaar nog een tijdje over gedaan voordat echt alles was ingepakt maar een eerste stap in de goede richting is gezet!

Geniet nog van jullie heerlijke weken lieve ladies!
Tot over 3 weken!P.S. Doen jullie al mee aan mijn birthday-winactie


5 opmerkingen: