Pagina's

maandag 16 september 2013

Carliens Beauty Recipe #week38






Eindelijk is het zo ver! De eerste week van Carliens Beauty Recipe. Een tip voor de week waarbij een product, tip of ervaring de hele week onder de aandacht komt!

De herfst laat zich alweer een week in het straatbeeld zien met veel koude en regenachtige dagen. Vervelend? Absoluut maar het hoort erbij!We moeten er maar het beste van maken en niet alleen voor ons humeur (dat niet altijd opperbest is in deze tijd van het jaar) en de mensen om ons heen maar ook voor onze huid!

Benieuwd hoe je je huid optimaal kunt verzorgen in de herfst/winter? Nou, zo dus!




 Je huid wordt droger en kan trekkerig aanvoelen.Dit komt doordat de lucht steeds kouder en droger wordt. Maar niet getreurd! Je kunt er iets tegen doen en ervoor zorgen dat je huid er weer stralend uit gaat zien!


  1. Aller eerst is het belangrijk dat je je huid wat vaker scrubt met een (milde) scrubcrème zodat je poriën niet verstopt raken en je je schilfertjes vaarwel zegt! Een milde scrubcréme waar ik fan van ben, is de Purity scrubcréme van Dr. Hoog. Het is een zeepvrije scrubcréme die je huid mild reinigt waardoor het niet beschadigd raakt en nog droger en gevoeliger wordt, super dus! De prijs voor een tube van 100 ml is € 8,64. Een prima prijs voor een super scrubcréme waarbij een zachte, frisse en stralende huid is gegarandeerd! 
  2. Smeren, smeren en nog eens smeren. Doordat je huid droger wordt door het koude, regenachtige weer, is het extra belangrijk om een voedende, het liefst een wat vettigere créme te gebruiken met UV- filter om je huid extra te beschermen tegen de zon (die laat zich ook nog zo nu en dan in het straatbeeld zien). Een erg fijne en betaalbare créme die ik eigenlijk al jaren gebruik, is de voedende creme van Niveau met Spf 8 en UV filter zodat je huid optimaal wordt beschermt tegen de zon en het koude droge weer. Het is een erg fijne créme die snel wordt opgenomen in de huid, niet plakt en ervoor zorgt dat mijn huid weer straalt en zacht aanvoelt! De prijs van deze super créme is € 8,99. Een prima prijs voor een super créme die je huid laat stralen en beschermt!
  3. Om je huid naast het scrubben en smeren, fris en stralend te houden tijdens koude herfst/winterdagen, is het belangrijk om 1x per week een heerlijk voedend masker op je huid te brengen. Ik heb vaak weinig geduld en vaak geen zin en tijd om 20 minuten met een masker op te zitten en ik denk dat meerdere van jullie die zullen herkennen. Maar niet getreurd! Maak kennis met het Quick Boos 3 minuten masker van Dr. Hoog. Dit heerlijke masker geeft een boost aan je huid binnen 3 minuten. Het masker smeert makkelijk, wordt niet hard en is na 3 minuten (ik laat het meestal iets langer opzitten) makkelijk te verwijderen met lauw water. Dit masker bevat vitaminen C en E wat ideaal is voor ene vermoeide, droge huid.  Na dit masker voelt mijn huid altijd heerlijk zacht en ziet het er stralend uit. Dit super masker is verkrijgbaar in een tube van 50 ml voor de prijs van € 6,99. 

    Maak gebruik van deze tips en kom gezond, stralend en verzorgd de herfst/winter door!

    Enjoy!

4 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Ik moet me maar eens een goede dagcrème aanschaffen denk ik, want ik heb in de winter vaak last van een droge huid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! De dagcréme van nivea is echt een aanrader! Prima prijs en een erg fijne werking.

      Verwijderen
  2. Leuk artikel! Heerlijk, al die gezichtsproducten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik kan ook echt genieten van heerlijke gezichtsverzorging, heerlijk ontspannen!

      Verwijderen