Pagina's

maandag 23 september 2013

Carliens Beauty Recipe #week39


Mooie lange volle wimpers, wie wil dat nou niet?

Nou ben ik zelf gezegend met een mooi paar lange, krullende wimpers waardoor het voor mij weinig moeite kost om een pakkende oogblik te creƫren maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Vaak beloven mascara's grote wonderen maar het werkt vaak toch net wat anders dan wordt beloofd en er hangt vaak een hoog kostenplaatje aan.

Maar niet getreurd! Er is een erg betaalbaar mascara van Catrice Cosmetics die wonderen verricht!



Lashes to kill van Catrice Cosmetics is een erg fijne mascara die je Lashes to kill geeft!

' Iedere wimpers zijn uniek, dus laten we ze op deze manier dan ook behandelen: Uniek en individueel' Is de visie van Catrice en maakt deze ook waar! Het borsteltje van de Lashes to kill mascara vind ik erg fijn omdat het een dun borsteltje is met veel haartjes waardoor geen enkele wimper achterblijft en ' een bijdrage levert' om je een lange, volle wimper look voor je ogen te geven.
De mascara klontert niet, smeert fijn uit (waardoor wimpers niet aan elkaar blijven plakken!) , zorgt voor lange, zwarte, krullende wimpers zonder dat je teveel mascara moet gebruiken en blijft de hele dag mooi zitten zonder dat het gaat brokkelen. Dus zet je wimperkrultang even aan de kant en ga aan de slag met deze super mascara!

Deze mascara is bij Kruidvat te krijgen voor slechts €3,99! Een super mascara voor een super prijs! Dus wil jij een onvergetelijke blik achterlaten met je ongelooflijk mooie, volle wimpers en niet te veel betalen? Hol dan als de wiedeweerga naar Kruidvat en laat je ogen schitteren!

Enjoy!

10 opmerkingen:

  1. Het werkt ook echt fijn! En dat voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Ik raad het echt aan. Het is een super mascara voor een super prijs! Het proberen zeker waard!

      Verwijderen
  3. Klinkt fijn, ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ow ja was helemaal vergeten dat ik deze mascara ook erg fijn vind! Probeer ook zo veel, maar dit is inderdaad een aanrader :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa er isook zoveel te krijgen en het is vaak latig om een fijne betaalbare mascara te vinden. Maar deze is ook echt super! Ik ben ook echt een fan!

      Verwijderen
  5. Ik heb er ook 2 van catrice, de blauwe en gele versie ! :D
    Werken echt super. x Jana

    ik volg je nu op bloglovin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen! Ik heb de gele nu ook gehaald en het werkt inderdaad net zo super als de roze die ik heb.

      Verwijderen