De dag na mijn verjaardag vind ik altijd heerlijk. Heerlijk genieten van al het moois dat ik heb gekregen en nog nagenieten van deze super dag! Op mijn 'after birthday day' hoort natuurlijk heerlijk, makkelijk te maken eten waar je lang van kunt genieten! Benieuwd?
Afgelopen week had ik dit heerlijke gerecht al gemaakt en in mijn 'my week in pictures' (klik op link) gezet! Na veel leuke reacties kon ik niet anders dan dit heerlijke gerecht vandaag weer te maken en met jullie dit heerlijke recept te delen zodat iedereen een goede start van de week heeft!
'Enchilada met gehakt, spinazie, maïs, tomatensaus en strooikaas' is de naam van dit overheerlijke gerecht en zo maak je het!:
Ingrediënten:
- Enchilada's
- Gehakt
- Spinazie (ik neem altijd verse maar uit de diepvries smaakt ook heerlijk!)
- Tomatensaus
- Strooikaas
- Maïs
Bereiding:
- Verwarm de oven tot 200 graden
- Bak in de tussentijd het gehakt en verwarm de spinazie in de pan
- Vet een ovenschotel in met boter
- Meng de spinazie, het gehakt en maïs door elkaar in een pan
- Vul de enchilada's met dit heerlijke mengsel, rol ze op en leg ze één voor één in de ovenschotel
- Doe de tomatensaus over de enchilada's
- Strooi als finishing though de strooikaas over de tomatensaus
- Wacht 15/20 minuten
- Geniet van dit heerlijke gerecht!
Geniet van deze heerlijke maaltijd van deze 'after birthday day'!
P.s. Heb je al meegedaan aan mijn super birthday WINACTIE waar je naast sieraden nog een super product van Clinique kunt winnen?
OOOO dit ziet er echt te lekker uit voor woorden, dit recept ga ik zeker proberen om een keer te maken!
BeantwoordenVerwijderenHet is ook echt overheerlijk!! Ik weet zeker dat je heerlijk zult genieten van dit gerecht!
VerwijderenOee ziet er heeerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenDit zit er echt super lekker uit!!
BeantwoordenVerwijderenLooks so delish.
BeantwoordenVerwijderenI want one.