Pagina's

maandag 7 oktober 2013

It's my Birthday! EXTRA winactie!

De dag der dagen is aangebroken! Elk jaar kijk ik hier enorm naar uit. Zodra de zomervakanties voorbij zijn, september aan haar eind begint te komen en de bladeren beginnen te kleuren, weet ik het: IK BEN BIJNA JARIG!

Ik word 24 en ik kan deze heugelijke dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan!



 Om dit heugelijk feit te vieren, had ik begin deze week al aangekondigd om een win-actie te doen. Ik kreeg veel leuke reacties maar velen van jullie waren benieuwd wat deze actie inhoudt.

Benieuwd wat het is? Zit je heerlijk met een mok thee en muffin in de aanslag? Hier komt  het!

Het was al duidelijk dat in deze actie sieraden van Carliens zouden zitten. Wat precies? Dat was de vraag maar voor jullie nu een weet! 3 Super rose kleurige armbandjes met een roze, geel en wit steentje t.w.v. €25,-!! 




Maar dat is niet alles!

Omdat ik op deze dag altijd extra verwend word door mijn lieve vriendje, familie en vrienden, wil ik voor jullie ook iets extra's doen naast het weggeven van super sieraden!

De Moisture Surge Extended Thirst Relief 50 ML van Clinique t.w.v. € 42,30!!




Deze super creme is geschikt voor een droge huid en heeft een fijne gel-vormige textuur waardoor het heerlijk verfrissend aanvoelt op je huid. Deze créme zorgt ervoor dat je huid 24 uur lang gehydrateerd wordt en dat schilfertjes en een trekkerig gevoel van de huid verdwijnen. Een soepele, stevige en gehydrateerde huid komt hiervoor in de plaats! Heerlijk dus! (het heeft ook een super pastel roze kleur waardoor het voor mij al een super product is!)

Wil je een stralende, gehydrateerde huid en fashionable armbandjes die je outfit helemaal afmaken?
Doe dan mee! Hoe?
  • Volg mijn Blog via Bloglovin
  • Like de Facebookpagina Beauty by Carlien
  • Volg mij op Twitter en Instagram Carlienannaj
  • Laat een leuke reactie achter.
It's as easy as that!

Geniet van deze heerlijke dag!


8 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee met je leuke winactie, ik volg je nu op Bloglovin', heb daar het bericht geliked, heb je Facebook pagina geliked en volg je nu op Twitter en Instagram :) Fingers crossed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke actie! Ik doe zeker mee, heel tof :) Veel succes iedereen!

    Liefs

    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk, ik had dit nog niet eens gezien. Alsnog gefeliciteerd! Ik heb aan alles voldaan behalve het volgen van je Instagram, want ik heb geen Instagram (I know, leef ik onder een steen?). X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte gefeliciteeerd met je verjaardag nog.! Ik heb alles gedaan wat je vroeg :))

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen