Pagina's

dinsdag 1 oktober 2013

My wishlist make-up products!My wishlist make-up products!

Allemaal super producten onder de € 100,- die ook in een geweldige verpakking zitten? I Love it!
Benieuwd welke producten die allemaal zijn? Lees dan verder en wordt misschien wel net zo enthousiast en verliefd als ik!
  • Si van Armani --> Na het zien van de geweldige, romantische reclame van Armani met zijn nieuwste geur Si, ben ik zo nieuwsgierig en enthousiast geworden dat ik deze geur echt moet proberen! Vrouwelijk en romantisch dat belooft wat!
  • AERIN make-up palette. Een super kleurrijk, vrolijk en rozekleurig palette. Alleen al voor de verpakking wil ik het erg graag hebben!
  • Christian Dior Pink Blush. Deze super roze blush van Dior staat al erg lang op mijn wishlist maar het is er nog nooit van gekomen om het te kopen. Toch gaat het in de maand Oktober EIN-DE-LIJK gebeuren! Can't wait!
  • Guerlain face powder. Een super mooi zacht kleurige poeder in een geweldig doosje dat ervoor zorgt dat je make-up collectie in één klap luxe uitstraalt. I love it!
  • Bobbi Brown Lengthening mascara. Dit schijnt De mascara onder de mascara's te zijn en zijn geld dubbel en dik waard te zijn. Aangezien ik in Oktober in een gulle bui voor mezelf (wil zijn) ben, wil ik deze mascara onder de mascara's maar al te graag uitproberen!

Heb jij super, geweldige producten die je in je collectie moet hebben?


9 opmerkingen: