Pagina's

zondag 13 oktober 2013

Sunday morning shower - #holy soap & glory


Wat is er nou lekkerder dan regenachtige herfst zondag, je huid eens extra te verwennen met een super scrub in een extra leuke verpakking?

In de super stad Londen, waar ik helemaal verliefd op ben, ben ik de trotse eigenaresse geworden van een body scrub van Soap & Glory!






Soap & Glory is in 2006 opgericht door Marcia Kilgore. Zij bracht fantastische in bad, beauty en body producten naar de UK. Op 26-jarige leeftijd opende ze haar eerste Bliss Spa in New York! Met jarenlange ervaring weet ze wat wel en wat niet werkt en maakt ze van een normal huid een geweldig uitziende, stralende huid met de producten van Soap & Glory! Maar met een lach kan ook veel worden gedaan, volgens deze super woman!

" I believe that a good laugh can take off as many years as a good ‘lift’.  I recommend putting your products on with happiness and abandon, because I believe while beauty absolutely matters, it doesn’t matter absolutely" . 
Super reden dus om deze geweldige producten te gebruiken! Soap & Glory heeft verschillende producten zoals shampoo, body lotion, handcreme, voetencreme etc. Ik kan mij gelukkig prijzen met een heerlijke bodyscrub van Soap & Glory! Alle producten van soap & Glory zitten in een super verpakking, zo ook deze heerlijke bodyscrub! De scrub is wit met een vleugje roze. (Helemaal geweldig dus!) In de scrub zit zeezout die heerlijk ruw op je huid aanvoelt waardoor je huid ook na het scrubben heerlijk zacht is. De scrub heeft een lekkere geur van noten, zwarte bessen, magnolia en vanille. Na de scrub voelt je huid heerlijk fris en zacht. Een genot voor je huid dus!
De prijs van de scrub was 7 pond (ongeveer 10 euro). Dit is de gemiddelde prijs van de producten van Soap & Glory.
De producten van Soap & Glory zijn te verkrijgen op www.boots.com & www.harveynichols.com.!
Enjoy!
P.s. heb je al meegedaan aan mijn birthday WINACTIE?

1 opmerking:

  1. Wat lijkt me dit heerlijk merk met fijne producten! Vooral die scrub: ik ben gek op scrubs met zeezout die zijn lekker grof, waardoor je echt voelt hoe hij zijn werk doet :) Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen