Pagina's

zondag 26 januari 2014

Zen with Rituals!

Ondanks dat de winter in het straatbeeld had moeten zijn maar zich (gelukkig!) nog niet laat zien, is er toch reden genoeg om je zondag heeeerlijk door te komen met een heerlijke mok thee en overal in je huis of kamer kaarsjes aan te maken!

Nu ben ik altijd helemaal weg geweest van alle heerlijke producten van Rituals! Heerlijke maskertjes (waar overigens binnenkort een super artikel komt!), douche foam EN Heerlijk geurende kaarsen die je heerlijk laten weg dwalen met hun heerlijke geur! De Under a Fig Tree Candle is mijn favoriet!

Een heerlijk geurende kaars die 50 uur brandt, die een heerlijke geuren heeft van zoete aardachtige aroma van verse vijg en capaibaeolie. Deze heerlijk geurende combi zou een zuiverend effect hebben op lichaam en geest. Nou weet ik niet of dat helemaal klopt maar ik ben in ieder geval verslaaafd aan deze super kaars, ik kan niet meer zonder!

Voor de prijs van € 17,50 is het niet de goedkoopste kaars onder de kaarsen maar voor 50 uur brandturen en een heerlijke geur is het de prijs dubbel en dik waard!

Een leuke bijkomende verrassing bij deze geweldige kaarsen: Op het glas van de kaars staat een erg leuke tekst die nog meer sfeer geeft aan je kamer! Love it!

Geniet van deze heerlijk dag!


2 opmerkingen: