Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

Let the Spring begin!


Het winterbeeld was tot nu toe nog (gelukkig) ver te zoeken maar het lijkt er steeds meer en meer dat het er nu toch echt aankomt... Winter has arrived!

Toch kwam ik de afgelopen weken door het warmere weer helemaal in de lente stemming. Ik hoorde vogeltjes fluiten, bloemen komen uit en de zon scheen heerlijk. Love it! Ik kon het daarom ook niet laten om, naast mijn heerlijke nieuwe, donzige winterjas alvast mijn lente garderobe met mijn eerste nieuwe aankopen van 2014 uit te breiden.

Een heerlijke donzige winterjas waarmee ik de nog aanstaande winter lekker warm doorkom! Heerlijk!

In love met mijn nieuwe Massimo Dutti schoenen! Super te combineren met alles en ze maken mijn outfit helemaal af! Laat de heerlijke lente maar komen!

Verliefd op mijn nieuwe donker blauwe ( in de sale gekochte) instappers! Makkelijk te combineren en een super kleur voor lente en zomer! I love sale!

Naast mijn geweldige nieuwe instappers ( je kunt er nooit genoeg hebben!) ben ik de trotse eigenaresse geworden van dit geweldige jasje van Massimo Dutti! (Waar je overigens ook nooit genoeg van kunt hebben want je kunt eindeloos combineren en zo heb je in een handomdraai een nieuwe outfit!)

Ik werd meteen verliefd op dit super rokje van Only. Super vrouwelijk maar toch met een pittige touch door de leerlook die de stof eraan geeft. I´m in love!

Ik hoop dat jullie nu ook al een heeeeeeeeel klein beetje lente kriebels hebben gekregen en niet kunnen wachten om te genieten van de zon; de vogels en de uitkomende bloemen ( ook al is het eigenlijk nog veel te vroeg).

Geniet van jullie heerlijke, fashionable dag!

4 opmerkingen:

  1. Ooohh dat rokje vind ik echt heel mooi! :) Ik heb helemaal geen zin in winter, kan niet wachten tot de lente :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankoopjes allemaal!! :) Ik vind die schoentjes echt heel erg leuk! Ik hoop dat de winter snel voorbij gaat, haha X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nice shoes!! en dat rokje is ook heel leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen