Pagina's

zondag 16 maart 2014

Bye Bye pluizig haar


Niks geen dure haarmaskertjes en crémes voor in je haar! Kruidvat Hair Repair is de collectie wondermiddelen die je nodig hebt!

Vrijwel alles maar sowieso vochtig weer is absoluut een aanslag op mijn haar. Het woord vochtig hoeft maar te worden uitgesproken of mijn haar begint spontaan te pluizen en te kroezen. Om dit probleem op te lossen, heb ik twee geweldige producten aan de haak geslagen die dit probleem met mij te lijf gaan!


Hair Repair Oil en Hair Repair Total care zijn de namen van deze wondermiddelen die mijn kroezige en pluizige haar als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Mijn haar ziet er voordat ik deze producten heb gebruikt dus pluizig en kroezig uit (zoals jullie vast al doorhadden).



Na het douchen, heb ik eerst de Hair Repair Total Care aangebracht. Volgens de verpakking zou het de volgende werking moeten hebben: "De Hair Repair Total Care kuur is een intensieve kuur die de structuur van droog en beschadigd haar helpt te verbeteren, zonder het haar te verzwaren". Deze creme is verrijkt met tarweproteïnen die het haar intensief verzorgen.

Het is de bedoeling dat de creme na het douchen op handdoek-droog haar wordt aangebracht zonder het erna uit te wassen! (Ideaal voor mij aangezien ik echt totaal geen geduld heb om het 15 minuten te laten inwerken en daarna nog te moeten uitspoelen).



Nadat ik deze creme had laten in trekken en mijn haar had gefohnt, heb ik de Hair Repair Oil gebruikt in de punten van mijn haar om het meer glans te geven. Volgens de verpakking zou het het haar herstellen, het soepel maken en het gezond laten glanzen. Deze olie bevat Marokaanse Argan olie die je haar voedt en herstelt. Het fijne van deze olie is dat je het op drie momenten kunt indoen:

- Voor het wassen op droog haar
- Na het wassen op handdoek droog haar
- Als finishing though op droog haar (mijn variant)

Het fijne aan de olie is, is dat de hoeveelheid makkelijk te doseren is met het handige pompje.


Het resultaat van deze fijne producten?



Super zacht, soepel, niet pluizend haar dat heerlijk zacht is en lekker ruikt!! Beide producten zijn erg fijn in gebruik en zorgen ervoor dat je haar minder pluist en verzorgd en gevoed wordt. Daarnaast zijn deze producten voor een super prijs te krijgen bij Kruidvat. De Hair Repair Total Care is te krijgen voor € 2,99 en de Hair Repair Oil is te krijgen voor € 3,99!

Super prijzen voor geweldige producten die zeker het proberen waard zijn!

Enjoy your day!



7 opmerkingen:

  1. Handige tip, ik heb nogal pluizig haar. Ik ga er eens voor kijken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou het absoluut eens proberen! Ik vind het echt super fijn en voor die prijs is het echt het proberen waard. X

      Verwijderen
  2. Klinkt geweldig, zelf heb ik toevallig de olie dit weekend van mijn moeder gehad :) Dus die ga ik snel ook een keer proberen. Kan niet wachten door jou review !:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen! ik ben benieuwd wat je ervan vond!

      Verwijderen
  3. Klinkt erg goed!
    xx Anine

    redlipsandbeautybits.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen