Pagina's

dinsdag 20 mei 2014

Liebster Award



Joehoe! Een tijdje geleden was ik zeer vereerd toen ik (weer) genomineerd was voor de Liebster Award. Ik had nooit tijd (echt te erg!) om deze leuke vragen en feitjes over mezelf in te vullen. Maar het moment is gekomen, waar ik met veel plezier deze Award ga invullen van de nominatie van leuke blogster Anita van fashionista or breakfast !

Neem een heerlijke mok thee en wat lekkers en geniet mee!

De Liebster Award is een award om nog minder bekende bloggers een kans te geven om zich te laten zien en even in het zonlicht te zetten. Super initiatief dus om meer bekendheid te krijgen!
De Liebster Award kent natuurlijk ook z'n regels:
1. Link diegene die jouw genomineerd heeft.
2. Post 11 facts over jezelf.
3. Beantwoord de 11 vragen van diegene die jouw genomineerd heeft.
4. Nomineer zelf 11 bloggers die onder de 200 volgers hebben ( behalve degen die jouw genomineerd heeft.) .
5. Laat de genomineerden weten dat je hen genomineerd hebt.

Nu het spannende moment! 11 Feitjes over mij!

  1. Ik ben al 7,5 jaar enorm gelukkig met mijn grote liefde, Felix! 
  2. Ik kan niet zonder mijn lieve familie
  3. Ik ben echt verslaafd aan Nutella! Ik moet het elke dag eten.
  4. Ik ben een groot fan van alles wat een strikje is of waar strikjes op staan! Niks vind ik zo vrouwelijk en romantisch als een strikje.
  5. Ik houd enorm van reizen maar wel in luxe en stijl
  6. Ik kan erg genieten van lekker eten en drinken met vrienden en familie
  7. Ik kan een heel weekend met mijn geliefde in bed liggen of op de bank hangen in pyjama en eindeloos series kijken! (echt verslavend!)
  8. Ik houd enorm van opvallende sieraden die je outfit in één keer afmaken. Love it!
  9. Ik hecht enorm veel waarde aan mooie en vooral ook persoonlijke spullen. Ons appartementje staat vol met mooie familiestukken die ons huisje in een klap enorm knus en stylish maken.
  10. Ik verlang nog naar een klassieke Chanel bag. Ik hoop dat ik deze droom toch vrij binnenkort kan waarmaken!
  11. Mijn pastel roze Furla tas is op dit moment het mooiste mode-item wat ik op dit moment in mijn kast heb!
Naast deze 11 feitjes, had Anita ook nog 11 vragen opgesteld. Benieuwd? Let's go!

Vraag 1: Waarover gaat je blog?
Mijn blog gaat over alles dat mij inspireert en wat ik mooi en leuk vind. Mooie spullen en accessoires voor je huis of passend bij je kleding, leuke uitjes en heerlijke recepten!

Vraag 2: Wat is je lievelings quote?
Mijn lievelings quote is die een van Chanel:

'A Girl should be two things Classy & Fabulous'

Ik probeer ook iedere dag stijlvol en classy door het leven te gaan. Ik voel me dan enorm gelukkig!

Vraag 3: Welk kledingstuk is je beste aankoop ooit?
Ik heb niet zozeer een favoriet kledingstuk maar mijn absolute favoriete accessoire is mijn nieuwe pastelroze Furla tas. Ik weet dat ik hier al heel veel over heb verteld maar ik ben er ook enorm trots en blij mee dat ik er niet over op kan houden. Ik ben er echt gek op!


Vraag 4: In welke stad/dorp woon je?
Ik woon met mijn liefste in Heerlen. Dicht bij mijn lieve familie en vrienden. Een prima stad waar genoeg te doen is en waar ik snel gezellig bij vrienden en familie op bezoek kan. Love it!


Vraag 5: Winkel je vaak?
Vroeger winkelde ik echt mijn voeten onder mijn benen vandaan maar tegenwoordig heb ik het zo enorm druk met mijn werk en andere dingen dat ik daar (helaas!) bijna geen tijd meer voor heb. Het voordeel hiervan wel is dat ik geld overhoud!

Vraag 6: Koop je veel online op webshops?Aangezien ik dus weinig tijd heb om heerlijk door een stad te slenteren, ben ik haast verplicht (ok, dit klinkt wat overdreven maar toch!) om via verschillende webshops mijn garderobe aan te vullen. Zalando vind ik echt een fijne webshop met veel fijne producten, gratis verzending en retour. Super dus!

Vraag 7: Welk land zou je willen zien?
Een land wat niet direct bij mij op nr 1 stond maar waar ik wel dit jaar naartoe ga (en mij er eigenlijk toch wel erg op verheug!) is Zuid-Afrika! Ik ben enorm benieuwd hoe het gaat zijn. Ik hoop in ieder geval dat ik er met mijn geliefde een onvergetelijke vakantie van kan maken! Can't wait!

Vraag 8: Wat is jouw wens? 
Mijn aller grootste wens is dat ik (hopelijk) over een paar jaar mijn liefde mag bestempelen met een droombruiloft van mij en mijn geliefde! Ik voel me zo gelukkig bij hem dat ik voor altijd heerlijk bij hem wil zijn! (Daarnaast droom ik nog steeds elke dag van mijn eigen Chanel tas!)



Vraag 9: Welk blog bekijk je elke dag?
Beautygloss vind ik een erg leuk blog met leuke artikels en inspiratie! Daarnaast vind ik Eenig Wonen ook een erg leuk blog met veel mooie en leuke wooninspiratie! Absoluut een aanrader!


Vraag 10: Als je mocht kiezen, wat zou dan jouw droombaan zijn?Mijn absolute droombaan zou een eigen winkeltje/webshop zijn met woonaccessoires! Ik zou het echt heerlijk vinden om zelf te bepalen wat er in mijn winkel/webshop komt en om mijn lieve klanten helemaal gelukkig met hun aankopen te zien. Nog even geduld maar het komt eraan met hulp en samenwerking met lieve vriendinnetjes! Can't wait!
Vraag 11: Wat is voor jou een reden om een blog trouw te volgen? 
Wat ik erg leuk vind aan het lezen van blogs, is als blogs veel variatie hebben dus niet alleen fashion of recepten maar een mix van alles. Dit maakt het afwisselend en verrassend om te lezen en dat probeer ik ook met mijn blog te doen.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze feitjes en beantwoorde vragen. Nu is het de leuke "taak" aan mij om 11 bloggers te nomineren en 11 vragen te bedenken, let's go!

De genomineerde:


Dan nu de lang verwachte vragen die jullie kunnen beantwoorden:


  1. Wat vind je het leukste aan bloggen?
  2. Waarom ben je je super leuke blog begonnen?
  3. Waar ben je het meest trots op?
  4. Waar wordt je enorm gelukkig van?
  5. Wat is je favoriete make-up?
  6. Welk kledingstuk draag je het liefste?
  7. Wat is je favoriete vakantieland?
  8. Wat is je lievelingskleur?
  9. Wat is je favoriete tv-serie?
  10. Lippenstift of lipgloss?
  11. Waarom moet iedereen jouw geweldige blog gaan volgen?

Laat jullie inspiratie de vrije loop ladies en ik ben erg benieuwd naar jullie resultaat! Stuur mij ook een link als jullie het hebben ingevuld, ik ben namelijk enorm nieuwsgierig!




7 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, leuk dat je genomineerd bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je me genomineerd hebt. Wanneer ik een plekje heb voor dit super leuke artikel, mail ik je natuurlijk meteen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je nominatie! Eenig wonen ga ik eens bekijken denk ik! Lief dat je me hebt genomineerd! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat leuk dat je weer genomineerd bent! Leuk ingevuld. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je genomineerd bent en wat een leuke feitjes heb je ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je genomineerd bent zeg! Mooie tas ook :-) Dankjewel voor de nominatie! Ik ga even kijken of ik 'm ga doen want ik ben al een paar keer genomineerd! :D

    xo Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd! Wat lief dat je mij genomineerd hebt, ik vind het altijd geweldig om zo een nominatie te krijgen. Jammer genoeg neem ik deze niet over omdat ik al enkele keren genomineerd ben geweest. En anders heb ik toch wa veel liebster awards op mijn blog staan :) Liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen