Pagina's

woensdag 2 juli 2014

Een gereinigde huid in 5 stappen


Pukkeltjes, pukkeltjes en nog eens pukkeltjes. Vervelende kleine bultjes op mijn gezicht die ondanks mijn dagelijks grondige reiniging niet verdwijnen maar juist iedere keer weer terugkomen. Nieuwe reinigingsproducten die steeds duurder werden omdat ik dacht dat de "goedkopere versies" niet werkte, ging deze vervelende huideigenschap niet weg.

Na een tijd besloot ik om in plaats van steeds meer geld uit te geven aan duurdere producten, producten weg te laten en zo min mogelijk mijn huid "te belasten" met producten die alles behalve natuurlijk zijn en ontzettend chemisch.

Het super fijne van "mijn experiment" is dat het werkt! Benieuwd welke producten ik gebruik?


Ik vind niks zo heerlijk als mezelf lekker verwennen met een heerlijke créme, een fijne foundation, poeder, mascara en lipgloss zodat ik stralend de deur uit kan maar tegelijkertijd kan ik ook echt genieten van het moment dat ik mijn make-up kan afhalen en mijn huid "gereinigd is".

Normaal zou ik nadat ik mijn make-up van mijn gezicht had afgehaald mijn huid reinigen met een reinigende mouse maar ondanks deze zogenaamde "diepe reiniging" werd mijn huid steeds onzuiverder en kreeg ik steeds meer pukkels.

Een drastische beslissing moest worden genomen, de mouse werd verbannen uit mijn reinigingscollectie.

1
Wat ik nu gebruik is als eerste mijn oog-reiningsmakeup van Hema. De huid rond mijn ogen is enorm gevoelig en na vele producten te hebben geprobeerd is de reinigingsmelk van Hema mijn absolute favoriet! Een zachte niet vette melk die moeiteloos mijn oog make-up verwijderd en dat voor de prijs van € 1,89.




2
Nadat mijn ogen gereinigd zijn, neem ik een Nivea reinigsdoekje voor de normale tot gemengde huid. Hiermee haal ik mijn foundation en rouge van mijn gezicht. Deze super fijne doekjes zijn voor
€ 6,95 per stuk te krijgen en werken super fijn!



3
Na de eerste reiniging van mijn gezicht met het Nivea reinigingsdoekje, gebruik ik de Tea tree lotion van Kruidvat. Een super fijn natuurlijk product waar mijn huid goed op reageert. Dit fijne product reinigt mijn huid diep waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Dit super fijne product is te krijgen bij Kruidvat voor € 1,80.



4
Na deze reiniging gebruik ik altijd een lauwwarm washandje om mijn huid voor mijn gevoel nog extra te reinigen.



5
Om mijn huid nog eens extra te verwennen na deze fijne reiniging, gebruik ik mijn super créme Precision van Chanel die speciaal is ontwikkeld voor de vettige huid. Een klein dropje op mijn vingertop is alles wat ik nodig heb om mijn huid te verwennen met dit genot.






Van deze fijne productlijn van Chanel heb ik ook een serum die ik elke ochtend gebruik na het reinigen van mijn gezicht met alleen een lauwwarm washandje.





Een fijne huid gegarandeerd en ik kan het weten!

Welke producten vinden jullie fijn?

Geniet nog van jullie heerlijke dag!



4 opmerkingen:

  1. Wat een fijn artikel! Je bent alleen vergeten om de prijs bij de reinigingsdoekjes te vermelden! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief dank je wel! Ik heb het meteen aangepast, dank je wel! XX

      Verwijderen
  2. Die reinigingslotion met tea trea oil lijkt me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een handig artikel! Fijne producten gebruik je.

    BeantwoordenVerwijderen