Pagina's

zaterdag 13 december 2014

All I want for Christmas
Joehoe! De mooiste dagen van het jaar komen er aan maar ook de meest stressvolle dagen. Wat wil iedereen graag? Wat wil ik kopen? Welk eten ga ik maken? En wat wil ik vragen?

Iedereen jaar is het bij mij een ramp om een leuk lijstje op te stellen met spulletjes die ik geweldig vind en niet na een week al ergens in een hoekje zet omdat ik ' het maar heb gevraagd om het vragen'. Mocht je nog geen inspiratie hebben, hier volgen een paar (last minute) tips! Enjoy!


1. Parfum Hypnotic Poison van Dior 
Een goddelijk ruikende parfum die ik dagelijks moet dragen. Ik wordt er zo ontzettend vrolijk van en ik voel me er op en top vrouwelijk door. Het mooie rode flesje met de gouden letters maken dat het ook absoluut een flesje is dat gezien mag worden! 

2. Chanel lipstick
Ik had mezelf al een tijdje terug verwend met de kleur ´La Ravissante` in een super mooie, matte rode kleur. Ik draag hem elke dag en kan niet meer zonder. Deze lipstick zit in een super mooi hulsel van hoogglans zwart. Een geweldig cadeau waarmee je( ik weet het zeker) zelf super voor de dag komt of een ander super blij mee maakt!

3. Flanellen pyjama
Hoe heerlijk is het om tijdens kerst in een heerlijk 'ouderwets' flanellen pyjama rond te huppelen. Natuurlijk wel in avond aangezien kerst ook wel een beetje Glitter en Glamour is en dit niet in je flanellen pyjama wilt vieren maar toch! In de avond na het overheerlijke feestmaal is niets zo lekker als rondhangen en films kijken in je pyjama. 

4. Chanel & Co
Voor diegene die het nog niet wisten; ik ben fan van Chanel. Make-up, juwelen en tassen (staat nog absoluut op mijn wishlist!!). Geweldig! Dit boek Chanel &Co is een boek dat een beeld geeft van Coco Chanel en haar leven. Een super boek dat een kijkje in het leven geeft van een super icoon.

5. Cadeaubon voor heerlijke gezichtsbehandeling
Wat is er nou heerlijker dan na alle drukke feestdagen je huid een fijne oppepper te geven met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling bij jouw favoriete beautysalon. Heerlijk ontspannen en genieten na deze drukke maar zeker ook erg gezellige dagen!

Hopelijk wat last minute inspiratie en kan het genieten eindelijk beginnen van deze heerlijke tijd!

Geniet nog van jullie heerlijke weekend ladies!
3 opmerkingen: