Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

My week in pictures



De start van februari is een feit! De maand januari is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen en het was een top maand met een start voor onze bruiloft door het bezoek aan de love and marriage beurs. Heerlijk!

Benieuwd naar mijn laatste januari week? Let's go!




Normaal ben ik geen fan van havermout maar toch wilde ik het nog eens proberen en deze combinatie met blauwe bessen, nootjes en honing is goddelijk! I'm in love!

De foto is niet erg duidelijk maar met een paar van mijn leuke collega's en geliefde ben ik vorige week naar Pieter Derks geweest. Hilarisch! Absoluut een aanrader om naartoe te gaan!!

Afgelopen week heb ik een artikel gepost over dit super product en omdat ik er zo'n groot fan van ben, vond ik dat ik het nog eens onder de aandacht moest brengen. Deze Philips Visa reiniger is een absolute musthave voor een schone, zachte en stralende huid!

Ondanks alle sneeuw en regen van de afgelopen tijd kon ik het niet laten om de lente in huis te halen. Heerlijk verse bloemen! Love it!

Om onze laatste week van januari goed af te sluiten zijn we een heerlijk weekendje naar Hasselt geweest. Heerlijk genoten met ons tweetjes!



Mijn januari maand was top met veel gezelligheid, beauty behandelingen en liefde. Dat de rest van het jaar net zo mooi en bijzonder mag worden!

Geniet nog van jullie heerlijke dag ladies!

2 opmerkingen:

  1. Leuke week heb je gehad! Havermout staat ook op mijn lijstje om een keertje te proberen - ik ben benieuwd!

    Mag ik je een complimentje maken dat je een onwijs leuke blog hebt? =)

    http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat super lief! Dank je wel! Geniet nog van je heerlijke avond! XX

      Verwijderen