Pagina's

zondag 22 februari 2015

Zondag Spa-dag: Biotherm Pure-fect skin en aquasource deep serum





Zondag is de beste dag om jezelf een heerlijke eigen ' spa-dag'  te geven. Ik vind het elke zondag weer heerlijk om mezelf extra te verwennen met heerlijke producten.

Een tijdje geleden heb ik mezelf verwend met een heerlijk nieuw serum en een heerlijke crème van Biotherm die de huid matteert (erg fijn aangezien ik best een vettige huid heb) en een crème en serum dat op basis van plantaardige ingredienten is gemaakt. Top dus!

Benieuwd naar mijn ervaring? Let's go!


Biotherm Aquasource Deep serum
De Biotherm Aquasource Deep serum is een hydraterende serum en zorgt voor een diepe hydratatie. In eerste instantie dacht ik altijd dat ik met een vettige huid juist zo mijn mogelijk hydraterende creme en serums moest gebruiken maar de ervaring en navraag bij deskundige leert dat ook een vettige huid gehydrateerd moet worden dus dat doen we dan ook braaf.

Volgens de verpakking doet dit serum het volgende:

'Een stralende huid begint met diepe hydratatie. Aquasource Deep Serum met het exclusieve Life Plankton rijk aan 35 voedingsstoffen, laat een ongeëvenaarde regeneratieve capaciteit van de huid zien. Dit serum laat u het gevoel ervaren van een wedergeboorte van uw huid die van binnenuit straalt'.

Een hele mond vol dus ik ben erg benieuwd! Het serum ruikt heerlijk en trekt meteen in mijn huid. Het serum heeft een fijn pompje waar je de hoeveelheid zelf kunt bepalen. Erg fijn! Een pompje is genoeg voor mijn gezicht dus helemaal super.



Het resultaat
Nu is een wedergeboorte van mijn huid misschien ietwat overdreven maar ik moet eerlijk zeggen dat mijn huid er na een paar dagen erg fijn aanvoelt en  dat het in combinatie met onderstaande crème super is! Mijn huid is gehydrateerd maar tegelijkertijd glimt mijn huid minder. Helemaal top dus!


Biotherm Pure-fect Skin 







































De Biotherm Pure-fect skin is een matterende, hydraterende gezichtsgel die geschikt is voor een vettige onzuivere huid. Perfect voor mij dus! De creme heeft onder andere de volgende ingrediënten met een bijzondere werking:

 ' Het geheim van Pure.Fect Skin is een bestanddeel uit de zee: L. Digitata. Dit zeewier heeft de unieke eigenschap om een antibacteriële en zuiverende film aan te maken die beschermend werkt. Perliet, het tweede sleutelingrediënt van de gezichtsgel, is een vulkanisch mineraal met een uitzonderlijk absorptievermogen: Perliet is 5 keer meer absorberend dan talk. De textuur is helder en fris en zorgt voor een zuivere huid. De poriën en onzuiverheden zijn zichtbaar verminderd en het glimmen wordt acht uur lang gecontroleerd' 

Helemaal perfect voor mij dus! Aangezien dit product ook nog voldoet aan een van mijn goede voornemens was ik verkocht.



De gel ruikt heerlijk maar niet te zwaar en door het dopje kun je de hoeveelheid crème zelf reguleren. Erg fijn! Aan een keer duwen heb ik genoeg voor mijn gezicht. Het smeert makkelijk uit en trekt vrijwel direct in en het plakt niet.

Het resultaat
Mijn huid reageert er goed op en na de crème een paar dagen te hebben gebruikt in combinatie met het serum ziet mijn huid er minder glimmend uit en oneffenheden zijn stukken minder. Absoluut waard om hier ' in te investeren' en te genieten van een mooie matterende, zuivere huid zonder glimmen en oneffenheden. Ik ben verkocht!



De prijs voor de Biotherm Pure-fect skin is € 27,95 en de prijs voor de Biotherm Aquasource deep serum is € 49,95. Misschien wat prijzig maar absoluut waard!

Hebben jullie een favoriete crème en of serum? Ik ben erg benieuwd!

Geniet nog van jullie heerlijke zondag ladies!




12 opmerkingen:

  1. Ik heb regelmatig bij de DA voor het schap gestaan maar vind de prijs zo duur voor deze twee producten. Maar ze lijken me wel het geld waard. Ik gebruik zelf nu een lotion en een milk van Biotherm de roze variant en die kan ik je ook aanraden. Ze zijn ook zuinig in gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik zal binnenkort eens kijkje nemen bij de drogist.

      Verwijderen
  2. Fijn om te lezen dat je zo positief bent! De aquasource staat al een tijdje op mijn lijstje van producten die ik graag wil gebruiken. Klinkt alsof ik hem erg fijn zou vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben echt erg tevreden over de Aquasource. Absoluut het proberen waard!

      Verwijderen
  3. Volgens mij moeten dit wel fijne producten zijn als ik zo je positieve ervaring lees

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het zijn echt super producten! Ik ben er helemaal weg van.

      Verwijderen
  4. Inderdaad heel prijzig, maar wel tof dat hij zijn werk doet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens! Maar af en toe is het zo heerlijk om jezelf eens lekker te verwennen haha. Als het dan ook nog zijn werk doet is het helemaal super!

      Verwijderen
  5. Zondag is inderdaad de perfecte dag om jezelf te verwennen. Dit product is inderdaad dan ook heel toepasselijk. Superfijn om te lezen dat je er zo positief over bent!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben echt enorm enthousiast! Absoluut het proberen waard.

      Verwijderen
  6. hmm klinkt heerlijk zeg erg lekker verwen momentje liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa jezelf heerlijk verwennen moet minstens een keer (en eigenlijk ook vaker!) kunnen. Heerlijk!

      Verwijderen