Pagina's

vrijdag 20 maart 2015

I love photographyIk ben nu al een tijdje aan het bloggen en ik vind het echt heerlijk! Nu merk ik ook steeds vaker dat de kwaliteit van foto's en de manier waarop producten worden gefotografeerd erg belangrijk zijn. Ik merk dat mijn interesse voor fotografie sinds de laatste paar jaar hierdoor sterk is gegroeid en nu heb ik het beste boek ooit met kerst gekregen dus 2015 wordt het jaar van de fotografie! (in ieder geval een poging tot)

Benieuwd? Neem een heerlijke mok thee en lees mee!


Eigenlijk was ik altijd al gefascineerd door mooie en bijzondere foto's maar ik wist nooit goed hoe ik deze zelf kon maken. Tijdens onze super trip naar Parijs in 2014 probeerde ik al een en ander uit en tijdens onze super geweldige trip naar Zuid-Afrika afgelopen oktober heb ik toch een paar (al zeg ik het zelf) mooie kiekjes kunnen schieten! 


Om er nog beter in te worden (als amateur) en om nog mooiere foto's te schieten van al mijn geliefden en mooie landschappen, heb ik voor kerst dit super boek over fotografie gekregen. Super mooie voorbeelden en veel tips die erg handig zijn voor mijn blog maar ook voor mooie vakanties en bijzondere momenten!

Ik houd enorm van foto's die spontaan zijn gemaakt. Nu klinkt dit natuurlijk niet heel origineel en vaag maar soms proberen mensen "spontaan" een foto te maken waarop ze zogenaamd verliefd kijken of iets "spontaans" doen. Mijn definitie van spontaan is dat er echt een foto van het moment wordt gemaakt. Een foto die diegene niet verwacht. Ik kan hier geen genoeg van krijgen! De rechter foto met de bruid vind ik  bijvoorbeeld echt geweldig!


Bovenstaande foto's zijn voorbeelden van hoofdstukken uit het boek. Ik kan niet wachten om het boek helemaal uit te lezen en alle tips in de praktijk te gebruiken. Je kunt namelijk niet genoeg foto's van je mooiste momenten hebben. Daarom hebben mijn geliefde en ik ook altijd onze fotocamera op een kastje naast de tv staan. Leuke, grappige, mooie, spontane en belangrijke momenten worden op deze manier op "een ouderwetse manier" vereeuwigd. Ik word elke keer zo intens gelukkig als ik foto's terugkijk en ga dan weer terug naar dat ene mooie moment. 

Dit super mooie boek is te koop voor € 39,95 en is het absoluut waard!

Geniet nog van jullie heerlijke dag ladies!

4 opmerkingen:

 1. Oh wat een tof boekt, lijkt me ook heel handig voor mij! Ik vind fotografie ook heel leuk maar wat tips & tricks zijn altijd welkom :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het boek is echt een aanrader!! Echt heel fijne tips, mooie plaatjes en heel overzichtelijk. Ik zou het doen! X

   Verwijderen
 2. Ziet eruit als een superleuk boek!

  BeantwoordenVerwijderen