Pagina's

zondag 22 maart 2015

Zondag Spa-dag - Lush Cupcake masker

Zoals jullie ondertussen wel weten houd ik er enorm van om mezelf iedere week te verwennen met een heerlijk product waarbij je je in een super de luxe spa waant. Love it!

Deze week komt dit heerlijke product van Lush in de spotlight: Cupcake gezichtsmasker van Lush! Een heerlijk product gemaakt met o.a. chocolade. Kan dus niet misgaan!

Neem een heerlijke mok thee en een croissantje en geniet mee om deze heerlijke zondagochtend!

Zoals we van Lush gewend zijn, zitten er alleen natuurlijke ingrediƫnten in (draagt weer bij aan een van mijn goede voornemens van 2015!). Nu klinkt een chocolade masker natuurlijk niet alleen super fijn voor je huid maar je krijgt er ook echt trek in. Helaas is het in de praktijk minder smakelijk dan in mijn gedachten maar desalniettemin een super product!Dit masker zorgt ervoor dat mee-eters, puistjes en een vettige huid minder worden. Voor mij zou dit echt een droom zijn! Niet dat ik nou acne heb of iets maar hier en daar een pukkeltje of mee-eter is voor mij niet vreemd en een vettige huid al helemaal niet.

Het masker is erg makkelijk aan te brengen met je vingers. Het voelt in het begin wat koud omdat je het masker in de koelkast moet bewaren om het beste resultaat te krijgen maar daar merk je snel niks meer van. Ik laat het masker meestal 15 minuutjes intrekken. Je merkt na ongeveer 10 minuutjes dat het masker hard wordt en begint te "kruimelen". Meestal wacht ik dan nog 5 minuutjes en dan haal ik het er vanaf met watjes en lauwwarm water. Mijn huid voelt daarna echt zo heerlijk zacht aan en ik merk dat mee-eters en ook wat pukkeltjes een stuk minder zijn.Ik heb echt al zoveel producten geprobeerd die niet altijd doen wat ze beloven maar ik moet eerlijk toegeven dat dit masker echt super werkt! Nu werkt het niet zozeer voor mijn vettige huid maar ik denk ook eerlijk gezegd dat daar weinig aan te doen is maar voor de rest van mijn onzuivere huid werkt het super!

Het potje kost 11,95 en is ongeveer een maand houdbaar. Ik gebruik het twee keer per week en dan kom ik er net geen maand mee uit maar dat maakt mij eerlijk gezegd niet zoveel uit. Een extra tripje naar Lush kan natuurlijk nooit kwaad!

Geniet nog van jullie heerlijke zondag lieve ladies!


2 opmerkingen:

  1. Dit is echt een ontzettend fijn masker! Hier staat het ook in de koelkast! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa heerlijk he?! Ik kan niet meer zonder! Geniet nog van je heerlijke zondag!

      Verwijderen