Pagina's

zaterdag 16 mei 2015

London Style - part 1Na een heerlijke mini-vakantie in Londen heb ik eindelijk weer tijd gevonden om te bloggen! (Sorry voor het wachten lieve ladies!)

Londen is een geweldige stad waar mijn liefste en ik een super tijd hebben gehad; diner bij Gordon Ramsey's Heddon Street Kitchen, het zien van The Queen of England (!!) en Charles en Camilla, diner bij de Savoy en als afsluiter de musical Les Miserables.

Naast dat Londen een geweldige stad is met veel mooie gebouwen, cultuur en beleefde mensen, is het ook een stad waar alles kan en alles mag. Zo ook met je kleding. Niet dat ik zo extreem ben qua kleding maar ik vind het leuk om aan verschillende stijlen ' een vleugje Carlien'  te geven. Iedere week zal ik een van mijn ' Londen stijlen'  laten zien.

Neem een heerlijke mok thee en kijk mee naar part 1!


Een stijlvol beige trenchcoat is onmisbaar in iedere kast vind ik. Ik heb deze al een paar jaar en ik ben er nog steeds verliefd op. Gecombineerd met een zwarte spijkerbroek, zwarte laarsjes en een grijze trui met witte blouse maakt het voor mij helemaal af. 

Deze super zonnebril heb ik voor slechts € 5,- (!) gekocht bij H&M. Een super bril waar ik niet meer zonder kan!

- Trenchcoat -     Zara
- Trui            -     Ralph Lauren
- Broek         -     H&M
- Blouse        -    Ralph Lauren
- Schoenen    -    Tosca Blue
- Ketting        -    Promiss
- Zonnebril    -    H&M
-

Geniet nog van jullie heerlijke dag lieve ladies!

P.s. Doen jullie al mee aan mijn super WINACTIE?

3 opmerkingen: