Pagina's

vrijdag 27 september 2013

O.P.I. Nail Lacquer , I'm in love!

Afgelopen zaterdag werd ik tijdens al dat harde klussen, gestoord door de postbode met een super pakket! Mijn beautybox! Een geweldige box met super producten waar ik op slag verliefd op was! In deze geweldige beautybox zitten stuk voor stuk producten die elke beauty-addict een keer moet hebben geprobeerd!

Deze week in de spotlight: O.P.I Nail Lacquer. Lila kleur en sparkles!


In de box zaten 4 O.P.I lakjes waarvan 1 een 3 in 1 coat was: Base coat, Top coat en strengthener en 3 super kleurtjes, lila, orange en sparkles. Erg fijn dus!



Aller eerst heb ik de 3 in 1 'Start to finish' lak opgedaan. Een erg fijne lak waardoor mijn nagels door het lakken niet verkleuren. Om een goed resultaat te krijgen, is het belangrijk dat je je nagels van te voren goed droog maakt. Dit kan door je nagels ligt te reinigen met nagellak remover. Een fijne remover vind ik die van Essence. Een betaalbare remover die niet sterk ruikt en mijn nagels niet beschadigd. Super combi dus!


Nadat ik de base coat heb aangebracht, breng ik mijn eerste laag O.P.I. lila kleur nagellak op. Hij is niet meteen dekkend dus een tweede laag is nodig maar dan heb je ook wat! Ik ben normaal eigenlijk geen fan van paars en ben meer een roze/rood kind a girl maar toch heeft deze kleur me geraakt en vind ik het eigenlijk wel mooi. Een mooie dekkende paarse kleur die niet te fel is, I love it en ik ben verliefd op deze zachte, pastel paarse kleur!



Nadat ik de tweede laag van de O.P.I. nagellak heb aangebracht, ga ik aan de slag met sparkles! I love sparkles (maar wel op een subtiele manier). Ik krijg eigenlijk nooit genoeg van glitters maar op mijn handen rust er om de een of andere reden een taboe voor glitters maar toch wil ik het opdoen. Ik heb het daarom alleen op mijn duim gedaan om mijn nageldecoratie net iets spannender te maken dan alleen lila kleur en dat is gelukt! (vind ik zelf).



Nadat het gedroogd is, doe ik weer de 3 in 1 coat over met als functie de top coat. Hierdoor heb ik een mooie glans over mijn nagels en de nagellak blijft lang zitten! Normaal is het bij een kunst om nagellak langer dan 2 dagen mooi te houden maar met deze super top coat is het gelukt om zelfs na een week (!) mijn nagellak mooi te houden. Ideaal dus!


Spannende, glanzende, lila met sparkles kleurige nagels is het resultaat!

O.P.I. Nagellak is te krijgen voor €14,99. Het is misschien wat meer dan andere nagellak maar hij blijft erg goed zitten, de kleur blijft mooi en je nagels zien er super uit!

Ik ben verliefd! En jij?

2 opmerkingen:

  1. Zijn die glitters polka.com? Die heb ik ook, vind ik onwijs mooi! Gebruik hem meestal alleen op mijn ringvinger. Leuk pakket! Ik volg je op bloglovin' :) X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jaa! Super mooi he?! Ik vind het ook echt super! Leuk dat je mij volgt!

      Verwijderen