Pagina's

maandag 24 februari 2014

Dinner will be served
Vorige week was het moment daar: Ons eerste 'diner bezoek'. Heerlijk 3 gangen-menu gemaakt met als afsluiter heerlijk bonbons! Om dit heerlijke diner nog succesvoller te maken, vond ik het super om onze tafel voor deze gelegenheid leuk aan te kleden, ware het niet dat onze tafel ruim genoeg is voor twee personen en net groot genoeg is voor vier personen....... Toch kom je met een kleurrijk servies en servetjes al een heel eind!De afgelopen jaren ben ik als een echte fan (naast mijn super Blond servies) al het rode en witte servies van PIP Lovebird gaan sparen. Kleurrijke, stijlvolle borden die door mij worden bestempeld als 'mijn goed servies met een 3d vogeltje'. Voor deze gelegenheid was er dan ook geen enkele twijfel mogelijk dat al ons heerlijke eten op dit super servies werd geserveerd.

Naast mijn 'Goed servies met een 3d vogeltje' had ik een aantal jaren geleden (van mijn liefste vriendje!) Stoffe Blond Amsterdam servetjes gekregen met (let op!) een roze strik!! (Hij kent me goed na al die jaren!) Dit in combinatie met mijn pipservies en een super tafellaken maakte mijn tafel één grote uitnodiging om te genieten van al het eten.Less is more was hier de les!

Om jullie nog meer inspiratie te geven voor een super gedekte tafel, een paar tips die ik altijd gebruik.

 • Gebruik een wit tafelkleed zodat je je tafel kunt opfleuren met kleurrijk servies en kleine accessoires zoals bloemen en kaarsjes
 • Heb je geen kleurrijk servies, gebruik dan een gekleurde tafelloper en leg deze over je tafellaken.
 • Plaats meerdere borden van groot naar klein onder elkaar. Zo ziet het er meteen stijlvol uit (vind ik) en heb je alles meteen klaarstaan voor je volgende gang op het menu.
 • Gebruik kleine vaasjes, dan ziet het er minder "pompeus" uit en heb je nog genoeg ruimte om andere dingen op je tafel te plaatsen.
 • Geniet en wees trots op je super gedekte tafel! 
Geniet nog van jullie heerlijke dag ladies!4 opmerkingen:

 1. Wat heb je die tafel mooi gedekt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supercute servies! Ik vind het erg leuk om verschillende serviezen te mix en matchen!
  xx Anine

  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik vind het ook leuk om vanalles te mixen! Ik houd ook van de stijl 'georganiseerd rommelig'. Super! X

   Verwijderen