Pagina's

zaterdag 8 maart 2014

Shop till you drop


Na heel veel zonneschijn, komt de tijd voor nieuwe aanwinsten die mijn ( al aardig grote kleding collectie) moeten bijvullen. Na al dat heerlijke weer, vogeltjes die fluiten en bloemen die uitkomen, kon ik niet anders dan heerlijk shoppen en mijn kledingkast weer goed vullen.


Dit super creme/wit kleurige jasje van H&M stond al een tijdje op mijn wish-list. Super voor de aankomende lente/zomer!


Dit perfecte jurkje van Mango was meteen perfect! Een strakker rokje met een losvallende top dat meteen perfect zat, beter kon ik het niet hebben! Super leuk te combineren met sandaaltjes in de zomer, pumps of mooie enkellaarsjes. Can't wait!

Dit super basic jurkje van Mango kon ik niet laten hangen. Het bovenstukje valt iets losser waardoor het er erg classy maar toch casual uitziet en met leuke sieraden laat het je helemaal stralen! Ik kon niet anders dan dit super exemplaar in mijn bezit krijgen!

Dit super shirtje van HM heb ik in Wit en Zwart gekocht. Super te combineren met leuke sieraden en door het kant aan de boven kant van het shirt ziet het zowel in wit en zwart erg stijlvol uit! Love it!!
Neutrale statement oorbellen die je overlag bij kunt dragen? Match made in heaven!

Super kleurrijke stijlvolle oorbellen van Accessoriwe die je outfit in een klap afmaken? In Love!

Het kon niet op met alle geweldige oorbellen dus ik moest en zou dit super classy en stijlvolle kleurrijke paar ook erg graag in mijn collectie willen hebben! Love it!

Een statement ketting met neon kleuren en kleine steentjes van Sacha! Super te combineren met zachte pasteltinten of juist mooie donkere kleuren zoals dit donker blauw.

Last but not least deze super geweldige ketting van accessorize!! Ik was op een oogopslag verliefd! 
Lieve ladies geniet nog van deze heerlijke zonnige dag! Ik zou zeggen: Shop till you drop!

Enjoy!










4 opmerkingen: