Pagina's

zondag 12 april 2015

Zondag Spa-dag - Aussie miracle moistIk was altijd een groot fan van de John Frieda shampoo en ik nam dan ook niks anders. Hierna kreeg ik een periode dat ik alleen nog maar shampoo wilde gebruiken zonder parabenen, siliconen en kleurstoffen maar hier kreeg ik ontzettend pluizig haar van terwijl ik juist de shampoo tegen pluizig haar had genomen, geen succes dus!

Nu ben ik een overgestapt naar Aussie shampoo en conditioner en ik moet eerlijk zeggen; wat een SUPER shampoo!! Alleen al voor de verpakking en de geur moest en zou ik deze shampoo proberen.

Benieuwd naar mijn ervaring? Geniet mee!

De Aussie filosofie is: "There's more to life than hair but it's a good place to start". Een filosofie waar ik me helemaal in kan vinden! Hoe je het ook wendt of keert iedereen ziet als eerste je uiterlijk en dus ook je (hopelijk) mooie glanzende haar. Nu is dat voor mij vaak een hele klus om mijn haar mooi, zacht en glanzend te krijgen dus al mijn hoop is gevestigd op deze Aussie shampoo en conditioner.
De shampoo en conditioner hebben een ontzettend zoete bubblegum geur, echt heer-lijk! Daarnaast zit er Macadamia Nut Oil in dat je haar sterker moet maken. Iedere douchebeurt een genot! Het enige jammer is dat er voor deze geur natuurlijk de nodige " chemische"  ingrediënten nodig zijn die dit mogelijk maken. Als je naar de ingrediënten van deze shampoo en conditioner kijkt zit er o.a. ook SLS in. Een beetje jammer maar toch moet ik ook eerlijk zeggen dat mijn haar van deze shampoo en conditioner super zacht en glanzend wordt. Eigenlijk werkt deze shampoo met " chemische ingrediënten" veel beter dan een shampoo met vooral natuurlijke ingrediënten.

Deze fijne Aussie shampoo en conditioner zijn te verkrijgen bij Kruidvat en Etos voor € 6,99 en bij Kruidvat is deze fijne shampoo en conditioner nu de tweede voor de halve prijs! Inslaan dus!

Geniet nog van jullie heerlijke zondag!


5 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit een product van Aussie geprobeerd, misschien toch maar eens doen dan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is absoluut het proberen waard! Ik vind Aussie echt super!

   Verwijderen
 2. Het merk is voor mij nog niet bekend. Hij lijkt me wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een super fijn merk en ik kan echt niet meer zonder! Makkelijk te verkrijgen bij Kruidvat dus ideaal!

   Verwijderen
 3. Sinds ik vorig jaar dit merk ontdekt heb gebruik ik bijna geen ander merk meer. Wel jammer dat het niet in België te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen