Pagina's

vrijdag 20 juni 2014

Love my bubblegum lipscrub



Tijdens mijn (inmiddels al lang geleden) vakantie in Zwitserland, kon ik niet anders dan een van mijn favoriete winkels binnenlopen; Lush!

De heerlijke geur van alle zeepjes ruik je al op meters afstand waardoor je niet anders kunt dan erop afgaan. Heerlijk!

Tijdens mijn bezoekje aan deze geweldige winkel, was ik maar opzoek naar 1 product; de lipscub! Mijn lippen hebben het vervelende trekje dat ze vaak gaan vervellen waardoor mijn lippenstift niet mooi zit en überhaupt blijft zitten. Lipscrub was de enige manier (in mijn optiek) om dit probleem goed aan te pakken!



De lipscrub Bubblegum bleek na wikken wegen toch mijn favoriet. Een heerlijke zoete bubblegum geur kwam me tegemoed in een echt geweldig potje, love it!



Het roze goedje is super fijn en makkelijk in gebruik. Je maakt je vinger iets natter en scrubt al je velletjes weg van je lippen. Het leuke is dat deze lipscrub gemaakt is van suiker dus af en toe snoepen kan geen kwaad! (echt een super leuke bijkomstigheid dus!) Wil je het liever niet aflikken, dan kan het makkelijk worden afgehaald met een wattenschijfje.


Het resultaat? Super mooie gladde lippen die lipstick of lipgloss proof zijn!

Het potje heb ik gekocht voor €11,99. Het is een prima prijs voor het resultaat dat het oplevert en de hoeveelheid die hierin zit. Absoluut het proberen waard!

Geniet van jullie heerlijke dag nog!








7 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook en vind het echt een super fijne scrub <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij een heerlijke lipscrub. Ook de zoete geur/smaak spreekt mij aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lijkt me een erg fijne lipscrub ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij lijkt me zelf ook erg fijn! Ik heb ook vaak last van velletjes helaas. Jammer dat ik geen Lush in de buurt heb, maar wie weet als ik eens ergens ga shoppen waar hij wel zit :).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een heerlijk product! Je blog is mooi, ik ben je terug gaan volgen :). x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me een erg fijn product! En volgens mij ruikt ie ook echt heerlijk ^^

    BeantwoordenVerwijderen