Pagina's

dinsdag 26 augustus 2014

Catrice Colour Correcting Mattifying PowderVaak vind ik het lastig om een fijne brownser te vinden die niet te poederig is en toch mooi dekkend is. Aangezien ik al een hele tijd fan ben van producten van Catrice, wilde ik erg graag deze correctiepoeder testen, en met succes!
Ik houd enorm van pastelkleurtjes en alleen al daarom viel mijn oog direct op deze poeder. Mooie zachte kleuren en een zijdezachte matte poeder die onregelmatigheden corrigeert en egaliseert voor een stralende, gezonde finish met een natuurlijke matte look. Roze verfrist de vermoeide teint, paars geeft de doffe huid glans, groen neutraliseert roodheid en beige ondersteunt de natuurlijke huidtint. Dus laat maar komen deze poeder!
Mooie zachte kleuren die beloven om roodheid weg te nemen, vermoeide uitstraling te verminderen en een bruine gloed te geven aan je gezicht. Helemaal top dus!

Nadat ik mijn foundation heb opgedaan, doe ik altijd wat poeder eroverheen als finishing touch zodat mijn huid minder glimt en mijn foundation langer blijft zitten. Dit poeder is erg fijn om aan te brengen. Er komt genoeg poeder aan mijn kwast zonder dat er teveel ander poeder loskomt. Hierdoor heb ik geen troep en kan ik het makkelijk aanbrengen!

Het resultaat? Een super zachte huid waarbij roodheid is verminderd en waarbij mijn huid er neutraal uitziet en niet poederig!Absoluut een aanrader voor een super prijs van € 4,59!

 9 opmerkingen: