Pagina's

donderdag 14 augustus 2014

I'm back



Na een heerlijke vakantie Oostende en weekendje Antwerpen en weer een week in het ritme komen van mijn werk, ben ik weer helemaal fris en fruitig voor het bloggen!
Elk jaar weer kijk ik uit naar mijn heerlijke zomervakantie maar hoe snel die tijd ook komt, zo snel gaat deze tijd ook weer. Deze zomer ben ik een heerlijk weekje in Oostende geweest met mijn liefje. Heerlijk genoten van de zee, het strand, de stad en gezellige restaurantjes.

Naast de heerlijke zee en het strand kun je in Oostende ook erg goed shoppen! Benieuwd welke zomerse items ik nog heb gescoord voor mijn (super) vakantie in Oktober? Lets go!

Over 9 weken vertrekken mijn liefje en ik naar Zuid-Afrika! Dit wordt hopelijk een reis die we niet snel zullen vergeten en een reis waarbij je toch de juiste kleding moet meenemen. Naast niet zo flatteuze wandelschoenen en makkelijke kleding waar je in kunt "bewegen" vond ik het erg fijn om toch gemakkelijke maar ook mooie items te scoren.



Op deze geweldige hoed was ik op slag verliefd. Al een hele tijd was ik opzoek naar een hoed die mij beschermt tegen de zon. Een pet is niet echt mijn ding maar een juiste hoed vinden is nog een hele klus! Deze super hoed heb ik gekocht bij H&M voor slechts € 19,95! Een topper die ideaal is voor mijn aanstaande vakantie naar Zuid-Afrika! 



Naast een super hoed, kwam ik er eigenlijk achter dat ik geen "gewone topjes" heb. Topjes die je even snel en makkelijk aan kunt trekken waren nergens in mijn kast te bekennen dus die moest en zou ik alvast voor mijn vakantie kopen. Deze super basic maar o-zo-makkelijk te combineren topjes waren de ideale aankoop! Mooie oorbellen of een statement ketting maken deze topjes stuk voor stuk super items die ook weer super zijn voor zomerse dagen.


Nu had ik natuurlijk al erg makkelijke en kleurrijke topjes gescoord maar deze leuke top die boven mijn navel komt kon ik niet laten hangen. Zomerse kleuren en een fijne katoenen stof maken deze stof een musthave voor mijn aanstaande vakantie.


Om mijn vakantie garderobe helemaal volledig te maken, kon een lange rok natuurlijk niet ontbreken. Mijn kledingkast is al aangevuld met een collectie lange jurken maar een rok miste nog in de hele plaatje. I'm in love!


Aangezien we Tablemountain (Tafelberg) willen beklimmen, is een rugzak niet weg te denken. Hoewel ik eigenlijk altijd een mooie handtas wil meenemen, is een rugzak (en toch ook wel een klein handtasje voor als we lekker gaan eten) een must. Deze pastelkleurige streepjes rugzak kon ik niet weerstaan en staat al klaar voor mijn aanstaande vakantie!

Hoe was jullie heerlijke vakantie?




3 opmerkingen: