Pagina's

maandag 29 september 2014

Classy it is






Het is een mijn favoriete seizoen; Herfst! Mooie kleuren en heerlijke herfstgeuren komen je tegemoet zodra je de deur uitloopt. De tijd van gezellig binnen zitten, kaarsjes en een grote mok thee komen weer aan. Love it!

Bij dit erg mooie en fijne seizoen horen natuurlijk ook erg mooie en fijne kleren! Afgelopen weekend was ik met mijn lieve oma en zusje naar Hasselt (overigens een top stad!) om heerlijk te gaan winkelen en ik kan wel zeggen dat ik geslaagd ben! Benieuwd?


Ik was meteen verliefd toen ik deze geweldige trui vam Zara zag! Een super schattig kraagje en een ketting die eraan is vastgemaakt. Helemaal top!
Bijschrift toevoegen

Normaal hou ik niet van leather look kleding maar deze broek van Massimo Dutti kon ik niet laten hangen. Een erg stijlvolle broek die juist een luxe uitstraling heeft. I'm in love!

Deze super schoenen van de geweldige winkel Paris Londres (een van mijn favoriete schoenenwinkels) moest en zou ik hebben. Ze zijn van lakleer en hebben een heel mooie warme herfst kleur. Ideaal voor de herfst en super leuk te combineren! 

Ik heb het gecombineerd met een korte broek. De schoenen maken de outfit in één klap vrouwelijk, classy en stijlvol! Een leuke lippenstift op en ready to go! 

Hebben jullie ook al heerlijk geshopt voor je herfst garderobe?
Geniet nog van jullie heerlijke avond ladies!





5 opmerkingen: