Pagina's

zondag 11 januari 2015

Mijn favoriete producten van 2014


Het jaar 2014 was voor mij een onvergetelijk jaar! Heerlijke reisjes naar Zwitserland, Parijs, Hasselt, Oostende en Zuid-Afrika, veel gezelligheid met lieve vrienden en natuurlijk HET aanzoek van mijn liefste! 

Naast al deze enorm mooie momenten heb ik in 2014 ook enorm genoten van deze nieuwe en ook "oude" producten. Zoveel fijne producten en toch heb ik een top van mijn fijnste producten kunnen maken. Benieuwd naar mijn favorieten van 2014? Lets go!

Chanel crème en serum
Deze heerlijke crème en serum van Chanel heb ik in Parijs gekocht en sindsdien kan ik niet meer zonder! Een zachte, niet vettige huid is het resultaat. Im in love!


Chanel lipstick
Deze lipstick was eigenlijk bedoeld voor "speciale gelegenheden" maar ik gebruik hem nu dagelijks. De kleur is zo mooi warm rood. Niet te fel en niet te zacht en mijn het maakt mijn lippen heerlijk zacht. Ik kan niet meer zonder!



Dior hypnotic poison
Deze goddelijke parfum heb ik twee jaar geleden ontdekt en ik draag hem sindsdien dagelijks. Elke dag genieten dus!



Graniet BB Cream 
Deze BB Cream is natuurlijk niet echt van 2014 maar ik kan hier gewoon niet zonder mee! Ik gebruik het iedere dag waardoor mijn huid er egaal uitziet zonder dat er teveel make-up op zit. Helemaal top dus!



Catrice powder
Dit erg fijne poeder zorgt ervoor dat mijn huid er egaal uitziet zonder dat het er "te poederig" uitziet en het maakt rode plekjes minder. Ik kan niet meer zonder!



Kruidvat tea tree lotion
Mijn huid is best gevoelig waardoor ik soms rode plekjes op mijn wangen heb. Deze tea tree lotion van Kruidvat is een uitvinding voor mijn soort huidtypes! Een schone huid met zo min mogelijk rode plekjes.


Lush Bubble Gum Lipscrub
Dit super fijne product in een super mooie kleur in een super schattig potje komt mijn collectie niet meer uit. Wekelijks gebruik ik dit wondermiddel en zeker in de winter is het ene musthave voor zachte, "velloze" lippen. I'm in love!


Al deze fijne producten zijn in 2015 ook weer zeker van de partij en zullen voorlopig niet verdwijnen!

Dat 2015 net zo'n top jaar van producten mag worden!

Geniet nog van jullie heerlijke weekend ladies!



5 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! Ik ben erg benieuwd geworden naar die reinigingslotion van Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lijst, de laatste 3 wil ik ook wel proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten! Die lipscrub wil ik ook wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die poeder van Catrice heb ik ook, super fijn! Ik wil de lipscrub ook echt nog proberen. X

    BeantwoordenVerwijderen